Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Kezdtek 15 nappal. Folytatták 30 nappal. Mostmar 45 napnál tartunk.Ugye senki nem hitte el h most meg tudunk bármit is és egyenesek lesznek. És azt se hiszi el senki hogy ami 15 én jár le, ott viritanak majd. 30 nappal fogják azt is eltolni és aug közepén vagyunk! Jön a papír forma amit tegnap vázoltam. Nyárnak lőttek. Szept okt érdekes lehet, de ha augba megint tolnak egyet akkor vége az ősznek is ezzel együtt az évnek is. Üdv 2023 ba Recccs, Irány adott. De ez a része kiváló :"A Kibocsátó az MNB elvárásainak megfelelően részletes intézkedési terv formájában tájékoztatta az MNB-t arról, hogy milyen konkrét intézkedéseket tett, illetve kíván tenni a Pénzügyminisztérium Számviteli és Közfelügyeleti Főosztályának" Befektotoknek esetleg valami így 2.5 év mva??
Jil megbinyolitották , ha igy megy tovább , még 5 év múlva sem lesz meg azért erre már nem számitottam, itt oriás mutyi megy az tuti.nem tudom mire megy ki a játék, de nem véletlen ez ami itt megy., deltában
2021. július 01. napon kezdeményezte az MNB-nél
az Engedélyezési Eljárás 2021. augusztus 18. napjáig, azaz az I. pontban
meghatározott számviteli feladatok záróidőpontjáig történő szüneteltetését.
Ez kérem 51 alá is menni fog ha tovább baszakodnak, gondolok itt egy két hónapos távra szépen finoman csurgatva. 14 millió részvény van talán a masztiba
Véletlenek nincsenek, ez biztos, és masterplastba is mennek, amig az megy felfelé, mert most a béten az a menő, legalábbis addig mig be nem szakad.mert ahigy lefelé felfelé sem megy örökké
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.