Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Basszus,kiszámoltam,és tényleg 5.500.000 perc a több mint tíz év! Ne sírjunk már,aki ennyi percet kibír,annak a hosszabbítás meg se kottyan. Feltéve ha ez a hosszabbítás. Lehet csak a második félidőt látjuk.
Neked, nekem, meg pár embernek, 5.500.000 perce megy a játék 😂 meg mindig nem fújtak le,kicsit hosszú lett a hosszabbítás. A lolo mi pénzt keresett ennyi perc alatt 😂
De ott legalább 90 perc alatt megvan a frankó. Ez 1.314. 000 perce tart, forma forma 😂 Számít még ugyan ennyi? Leuljuk a budin ha esetleg még erre is hosszabbítást kérnének, aranyérig megy, akarom mondani arany gólig,ha ott se, akkor mehet a szemtől szembe beverdeséses hirtelen kampec.
De! Pontosan igazad van. Ez egy NER-es dolog, és én már hónapokkal, sőt lehet 1 évvel ezelőtt is beírtam, hogy ez a papír erősen politika függő. Akkor kaptam itt a fejemre, hogy károgok. Azért amiből ennyi idő után semmi sincsen, és folyamatosan megy a hülyítés, mert az ment itt végig a háttérben, akkor sokan szerintem jogosan "károgtak" anno. És igen, manipulált az egész. Két dolog lesz szerintem. Vagy úgy lesz a kormány, hogy valamit tényleg csinál ezekkel a papírokkal, mivel jön a választás - vagy szarik bele és azt mondja, kit érdekel, hogy ennyi és ennyi ember ebben benne volt, beleragadt. Mondjuk azért itt, ha ezt megcsinálják, akkor az komoly dolog lesz, mivel ténylegesen félrevezettek mindenkit. De úgy hiszem sok dolgot nem fognak tudni elérni a részvényesek. Én anno megjártam a hadak útját a FOREX kereskedésben, az Ironfx nevű céggel. Hát, nem akarom leírni, hogy miképpen tudtam visszaszerezni tőlük a pénzemet. Persze azért a BÉT komolyabb, mint a tulajdonképpen szabályozatlan deviza kereskedés. Bár azért ez is, már-már a "mutyi" kategória lett egy ideje. Remélem senkit nem bántottam meg!
Semmi baj az őszinteséggel. Egyébként félve írtam be azt amit, de én így gondolom a dolgot. Azért nem kell eldobni a kanalat, nagyon remélem lesz itt még felemelkedés! De lehetne kicsit biztatóbb is a helyzet, ez tény.
Hat nehogy, mert akkor még hosszabb lesz a beragadasa,ami ha minden igaz már most történelmi csúcs magánál, ha jól emlékszem ezt említette a másik topikba. Max együtt karacsonyozunk szilveszterezunk. Mi baj lehet belőle? De felőlem locsolkodhatunk is együtt annak tükrében, hogy még mindig ott tart a cég, hogy dolgokat szervezzen ki, azaz még mindig van mit tenniük szépen lassan tatasan oregesen raerosen😁 Amíg ilyeneket csinalnak addig ez a kanyarba sincs szvsz! De ne legyen igazam!!!!! Viccet félre téve. Van plusz 3 nap ebben az esetben vagy nincs? Nem tudom sajnos, mert általában a tizedik napon vagy előtte 2 3 nappal mindig tolták a bulit, valamire hivatkozva . Nem Volt még rá példa hogy 10 nap leteljen és utána közöljek. De ha jól emlékszem olyan volt már, hogy pl 7 nap utan közölték hogy nem ment át, és egy nappal előtti dátummal volt feltuzve. Szval játszik a 3 nap vagy nem? Lehet már tegnap vagy ma megvolt az eredmeny?
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.