Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
De teleszarod mert a kommentjeid 80%-a nem a DELTA-val kapcsolatos.Minde1ik temanak megvan a kulon topikja keretik oda irni oket.Leszarom azt ki volt matyas kiraly azt is hogy lesz-e valasztas vagy nem es mikor jon a 15. hullam pont nem erdekel.
nem kell ezt teleszarni ez maga a szar,nemn vette észre? nem én irom az itteniek mindig,persze a részvényre és vezetöségre meg a helyzetre gondoltam nem a szektásokea,a sok sok félreértés elkerülése végett
Igen bennfentes aki nem biztos hügy venni akar hanem csak manipulal.Indulj ki magadbol ekkora mennyiseget te hogy vassrolnal?Hat nem igy az biztos.Ezek a nagyobb pakk tulajdonosai tudnak valamit.Ha tegyuk fel junius vegen tortenhet valami akkor ez a pakk egy ontesbe megfogja kapni es meg lejjebb fog menni az arfolyam kb 50-55korulre saccolnam es onnan indulhat egy rally a reszvenyek bevezetesenek hirere.Igy gondolom a jelen allas szerint.
Onszargalombol lehet még rajta tolni, ahogy tolták másfél év utso hónapjaiban? Bizt emlékszel, olyan lelkiismeretesek voltak, hogy lejárat előtt mindig onszargalombol toltak rajta. Az egyenesseg, atlathatosag, korrektség, befektetők érdekeit szem előtt tartasa miatt. Hisz elkötelezettek🙂
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.