Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - FIGYELEM - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha
van közöttetek OTT rv tulajdonos nézze az ott fórumot, megy a
gyülekezés és számonkérés szervezése. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - FIGYELEM - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MNB jóváhagyás és részvény bevezetés nélkül maradt a papír a bottal sem kategóriában. Valóban ez változhat ha jönnek az új papírok. És végre megtudjuk milyen terveik vannak... Nemzetközi piac, hazai TOP 3 beszállito, stb-stb.
Vsz a Tpt előírásait (pl. bejelentési kötelezettség, rv-hányad, annak változása) csak a tőzsdei forgalomban lévő rv-ekre kell teljesíteni, így a BÉT honlapján elérhető adatok rendben vannak.
lehet hogy igen,viszont akkora a titkolozás és csend ,akár meg is történhet,viszont elfogadják,szerintem amit beadtak.hogy mit megtudjükahhoz képest hamarosan,mint az elsö beadás.
Pontosan már nem emlékszem de amikor éles volt ez a dolog , hogy 158 bol mennyi részvényt vettek át és jelentettek és mennyit nem, akkor talán 30 - 50 m db volt a levegőbe. De mivel nem azt jelentették akkor sem hogy ki adta el, hanem azt, hogy barna kadosa mennyit vett(% miatt), lehet hogy a tobbit is ugyan úgy megvettek csak nem ők ketten, hanem más, és az a mennyiség nem volt jelenteni való állapotban. Szvsz! De tény hogy 30 - 50 millióról fogalmunk sincs!
a Delta saját 125 m rv-e szerintem mindegy, hogy be van-e vezetve, vagy sem, feltehetően ők sem részben, sem egészben nem akarják a értékesíteni a részüket. Itt a kérdés az, hogy a BCS haverjai által lejegyzett 158 millióból mennyi az, ami potenciálisan megjelenhet, ha megtörténik a bevezetés. hány millió rv nincs még ún. stabil kezekben? a cég is nyakig benne van a sunyításban, ködösítésben, mert még a BÉT odalán se szerepel egy korrekt lista a nagytulajdonoskról, tulajdonosi hányadukról. ez lenne a legminimálisabb információ amit kutya kötelesek lennének publikálni.
mindenesetre ha alátámasztották és mnb elfogadja,akkor itt olyan rali lesz,és lehet nem is 210 ig,azb a gyanun igen meglepödne itt mindenki,föleg a károgok azok vennék a legjobban.
„Nem lesz Covid 2022-ben, Magyarországon már idén nyáron sem.
Covid-esetek lesznek, de azoknál, akik be vannak oltva vagy átestek a
betegségen és még be is vannak oltva, ott komoly történet nem lehet” –
nyilatkozta Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora.
A rv ár mélyrepülése látszólag abból adódhat, mert a DELTA apport rv-ek nincsenek a tőzsdén - ergó mintha a cég sem lenne itt, ez a kockázat árazódhat ki, ha megjön az MNB jóváhagyás. Vagy nem? Miért nem mozog együtt a papír a piaccal?
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.