Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
és már engem nem is akarnak megölni,hát ja de hiszen meggyilkoltak ,azt meg ide nem is irom hogyan gyilkoták meg Mátyást.aki akarja megtalálja,mert ugye aki nem hiszi utánajár,kgaz ez nem a lustál kiváltsága az utánajárás
Szerintem ez egyfajta nyomásgyakorlás is a döntéshozó szervekre. Ahhoz hasonlítanám, mikor egy komolyabb bűnesetnél a társadalmi igazságérzet kielégítése érdekében szigorúbb ítélethozatalt vár el a bíróság részéről a társadalom. Persze, hogy kommunikálni kezd a cég, mikor 3 évvel ezelőtti tőkeemelés részvényeit nem tudják/nem akarják/nem engedik bevezetni a tőzsdére. Ilyen szituációk a 3. világ országaiban történik.
azért megkérdem mi az oka annak hogy beakart fizetni egy csomo büntetést az MNBnek?kik ezek mazohisták,nem hiszem hogy ezek ilyen buták,és nem értenek ,jogi dolgokhoz,nincs rá olyan emberük akik okosak ezekben az ügyekben,szerintem más van itt mert,szerintem nagyon is tudják mit csinálnak és ez már ganéjság.
Amúgy mintha kezdené a cég komolyabban venni ezt a bevezetés "dolgot", többször és "mélyebben" kommunikál a folyamatról. Lásd tegnap a Közfelügyeleti Eljárás részletei. Ez korábban nem így volt..
Fokozzad barátom. Sok nyugodt ember biztos örül az ilyen beírásoknak. Régen volt aki ilyenekért repült. De demokrácia van szerencsére. Vélemény nyilvánítás szabadsága.
Érdeklődés hiányában elmarad. Rausnak lehet igaza lesz hogy könnyen 40ft alatt tálalják magukat a részvényesek. Kitartást mindenkinek minden kispapír KO
Törölt felhasználó2021. 05. 22. 00:07
mindenesetre jo nagy rali lesz.igaz nem mindeggy honnan.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.