Ha így látod miért nem vágod ki a fenébe az egészet? Itt vergődsz hónapok óta.Szerintem te egy lebeszélő manipulátor troll vagy!Egyébként mit látsz a cégkivonaton?
Ne haragudj , de a bűvös október lassan itt van és semmi mozgás nincs. Kíváncsian várom , hogy október elteltével milyen bűvös évszámot fogsz megjelölni. Persze séta közben :)friss levegőn mindig szebbnek látjuk a világot :)
Te kb 11 eve bárhol is voltál/vagy csak jókat írsz mintha azt Akarnád vegyék és ne adják mások meg igen … IT cégnek minek környezetvédelem kötvény? Trump mond vmit vagy választás közeledik lejjebb várom lehet akar újra 40
Shaun ! Leírom neked mire gondolok. Véleményem szerint az árfolyam ezért lehet itt lent újra a posványban. 1 : A Zöld kötvények kibocsájtása miatt ( nem véletlenül lesz kibocsájtva " szerintem " és lesz aki "fizet" érte . ) 2: Saját részvény vásárlás kb 80 millió darab októberig , mire kell a cégnek ? :-) ( én már 2-3 éve írtam 2025 őszét , több más miatt gondolva) . ui: A cég által készpénzért megvásárolandó akvizíciók csak morzsák lesznek szerintem értéküket tekintve az általam várt történések miatt. Én így gondolom és eszerint cselekszem. Csak leírom,ezért van a fórum. Mindig azt teszem amit én gondolok,nem mások írása alapján döntök,mások is így tegyenek . :-) :-)
Látom páran kezdik kapizsgalni hogy ez ennyit tud Közben minden emelkedik na és ha megjön az igazi medve akkor mi lesz veletek? 5-10 Ft és közben elment kb 6-8 év a sült galambbal
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.