Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Csak nyugodtan! legalább most már tudom mi az a BF3!
lehet műveletlen vagyok de fogalmam sem volt róla
Így van ez már az én koromban aki a DUNE első részén szocializálódtam.
Jaja, a hétfő is eléggé felkavarta már a kedélyeket, volt is egy szép kis dax esés.. :) Pedig eléggé esélyes, hogy nem ő fog nyerni és borul a Merközy csapatmunka.. :) Én nem fogom bánni, legalább lesz irány.. :)
Én a gépen nyomtam black ops-t, hidden-t, MOHA-t. Ismerem a játékokat. Az volt a kérdés, h vegyek-e egy másik gépet, vagy egy ps3. ps3 mellett döntöttem:)
Hidd el elfogunk jutni oda, méghozzá a nem túl távoli jövőben.
Szerintem az első komoly gyomros a francia elnökválasztási eredmény lesz. - ha sárközy bukik -
Na azt a pánikot figyeld meg!
Nagyon jó, csak ajánlani tudom aki szereti az ilyen jellegű játékot, én régen még a Counter-Strikeon edzőttem kb 5 éve azt abbahagytam. Nem gondoltam, hogy lesz még egy olyan játék ami a gép elé fog ültetni...Na a BF3 ilyen.. :)
Pontosan, egyetértek veled, annak örülünk mert usában jók a gyorsjelentések, csak a dax erre még nem jött rá...Szerintem keserves felismerés lesz ha egyszer eljutunk oda...
Én ezt ami 10 től itt megy csak cikkcakktime nak hívom...Amíg nem lesz usa adat vagy nyitás nem nagyon várok semmit... :) Addig a másik gépen megy a BF3 :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?