Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
En is azt kérdem mi van itt :D annyira nem követem ma az esemenyeket, csak rá-rá frissitek a forumra és a számokon akadt meg főleg a szemem, 5870... 7990... wtf?! mi a fenéről maradtam le, gyorsan elő a daxi grafi :D ... huh, ugyan ott van :D
Én csak a videokarit vettem 120 ért..Akkor gondolhatod, hogy nem volt olcsó a végösszeg.. :) Jól döntöttél, kicsit már én is bánom, de informatikus vagyok amióta kijöttem a középsuliból, naná, hogy nálam a gép az első...Ha azt a pénzt amit már elköltöttem erre ez idő alatt és valaki visszaadná... :)
Igen, Gondolkodtam, veszek egy norma vidi karit cca 40k (igaz az jó 2-3 évig tuti)+normális proc+lap, vinyó, 80k. Igaz nem kell bajlódnom a játékokkal. De inkább megveszem a játékokat... ps3 mellett döntöttem!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?