Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
én is csak reggel itt olvastam róla-nekem is új volt!
viszont múltkor láttam egy képet rolls-royce szerelt hótolóról-gondoltam belinkelem Neked,de sehol sem találom
Szeva! Hát ez nagyon kemény, vas megyében van nálunk ilyen 40 cm körül, de van is káosz rendesen. Bp egyelőre hómentes, de ma délután megyek mucsára, kapni fogok a jóból...
Helyzet van, hóhelyzet.. :) Tegnap kb reggel 9 től esik hol nagyon hol meg mint az állat...Már vagy 40 centi hó van de lehet több...Asszonypajti kb 10 perccel ért be később mint szokott...Ezek itt nem esnek kétségbe.. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?