Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Utána vedd meg az autót, hirdetik nem dohányzónak :D Sose szellőzteted ki. Én hosszabb utakra a kabátom bebaszom a csomagtartóba, hogy ne legyen cigi szagú az utastér.
Hát ez az, nálam sincs kaja. Inni azt lehet. Van egy srác, aki minden reggel bebassza hátra a kutyát, elviszi pár km-re arrébb, majd elmegy melózni. Szerinted? Leterít valami pokrócot, és bazdmeg az a kurva kutya olyan okos, hogy ott ül vigyázzban. Hagyjuk már. Sáros, havas időben hogy nézhet ki... Utálom, aki ennyire leszarja az autóját. A nők meg a másik fele, de azok alapból hülyék, szóra sem érdemes...
Amúgy nekem is leszokott néhány ismerősöm, faszom se érti miért. Lassan csak én maradok :(
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?