Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Sziasztok! Nyerő napot Mindenkinek! Befutottam én is, de tanulnom kell, úgyhogy nem leszek túl aktív... Boczy, nekem is van DAX shortom még 6127-ről is. Tartjuk! :)
Csak kíváncsi voltam a véleményedre, illetve, hogy ismered-e. Itthon kb ismeretlen fogalom, ahogy ő csinálja a szettjeit, legalább is én nem ismerek senkit, aki egyáltalán hasonló lenne. Élőben hallottam Gabry-t egyszer, amikor M.-nél kint voltam olaszban. Félelmetesen komoly, technikailag is...
Először azt sem tudtam ki az, de a google és a wiki segítettek. Hát mint dj nem ismerem a munkásságát, de mint producer: ugye az Eiffel 65 oszlopos tagja. Én őket kiskoromban nagyon komáltam, még a kazettájuk is megvolt, azt hallgattam a walkman-emben. :)))
Miért kérdezed amúgy?
Kösz az infót. Mindenhol vannak költségek. Nekem 50 penny a költség ha leveszek a brókerszámláról pénzt. Ha kártyával befizetek rá akkor 2% lenne a díj de mivel a folyószámla is abban az országban van ahol a brókercég ezért ingyenes a számla feltőkésítése.
A jelenlegi brokercégemnél egyedül a platformmal nem vagyok megelégedve illetve a tranzakció zárás gyorsaságával. Lehet, hogy kipróbálom az Admiralt is majd de külföldön nyitnám meg a számlát mindenképpen.
nem hinném,hogy a "nagybevásárlást" előre jelezné bárki is,ezek a hírek általában az árfelhajtás miatt vannak,hogy aztán minél drágábban el tudjanak adni.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?