Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
igen, tudom, múltkor mikor még kissé alacsonyabban voltunk akkor így tettem, de ez már ölég magas ár, hogy magára hagyjam, az a tuti ami zsebben pihen:D mohó meg nem vok, már:D ezt megtanultam!
nu, én zártam az imént a longot, mer el kell mennem ...(a családban egy sertés meg akar fulladni, ezért le kell vágni..) ha maradtam volna még a long is maradt volna, de így nem hagyom:D
Az adatnak? Ugye nem gondolod komolyan, h "véletlen" pontt a korr szintig mentek fel, és lett egy "ismeretlen" rossz adat, ami miatt "pont ott" fordultak!
Nyugtass meg h ennyire nem vagy naív!
Ez egy szépen megkomponált mű! Kérdés az, h akik benne/vele játszanak, kiismerik-e!
Ha megvan a "ritmus" már nem is "annyira "bonyolult"
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?