Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Pont lemaradtam az 1. short jó zárásáról..15 percen múlott..A másik kettő szép nyerőben, ezt meghagyom, messze van még este 10...Lipi mit vársz még usa zárásig?
szerintem bárhol be tudod állítani. Csak kétszer rakod be. Használtam mt4-et is, ott is be lehetett.
Ez a TSII, a platform maga nem annyira rossz, de valamiért nem tudom beállítani, hogy ne töltse ki a gap-eket. Azt szeretem benne, hogy szabadon tudok zoomolva "barangolni" a charton.
aranyban 89-en lezártam a pozi felét. Ha háromszög lesz a minta, akkor nem éri el a célárat, és utána egy rövidebb felfelé kört várok még mielőtt egy mélyebb korrekció jönne.
Tudtam én, hogy lefelé lesz irány, kicsit el kell mennem vásárolni és a shortok máris szép nyerők...Mondtam én, hogy a facebook nem fogja uppra vinni az amcsikat....
Igen, elliott adja kontextus...rsi-t használok még főleg. MACD-ot igazából magasabb idősíkon, a trendhez. Azért is van mindig két MACD-m, mert a dupla értékés kétszer akkora idősík hullám képét adja. Így ha h1-en metszi a signált, de quasi (a dupla érték miatt) h2-ön még közelében sincs, és lefelé áll, akkor sanszos a trend folytatása.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?