Most hallgattam meg nyugodtabb körülmények között Rocco pénteki videóelemzését, ahol volt egy mellékgondolata, miszerint az Eurostoxx50 néhány napja lefelé már törte a 61.8 %-os fibót a decemberben megkezdett nagy hegymenet aljához ill. csúcsához mérve 2193-nál.
Szerinte a DAX nagy valószínűséggel utána fogja csinálni rövidesen a 61.8 Fibo letörést 6180 alatt.
Egyébként tényleg furi, hogy a DAX ennyire lemaradt most a Stoxx50-től...
Valahol máshol azt olvastam erről, hogy a Dax ilyen ellenmozgásainál vagy lemaradásainál egy csomószor végül "neki lesz igaza". Így hát még az is meglehet, hogy innentől ezen a szinten megkapaszkodik és lassan fordulni kezd...
www.kephost.com/images4/2012/5/20/ubgzdi6vq89gev8bf3qc.jpg
Szerinte a DAX nagy valószínűséggel utána fogja csinálni rövidesen a 61.8 Fibo letörést 6180 alatt.
Egyébként tényleg furi, hogy a DAX ennyire lemaradt most a Stoxx50-től...
Valahol máshol azt olvastam erről, hogy a Dax ilyen ellenmozgásainál vagy lemaradásainál egy csomószor végül "neki lesz igaza". Így hát még az is meglehet, hogy innentől ezen a szinten megkapaszkodik és lassan fordulni kezd...
www.kephost.com/images4/2012/5/20/ubgzdi6vq89gev8bf3qc.jpg
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?