Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Jó kereskedést mindenkinek! kérek mindenkit hangosan kiabáljon ha esik hogy meghalljam, mert itt sertepeltélek a mesterek mellett laptoppal! biztos nem néznek hülyének!
Viszket a tenyerem és mivel shortban vagyok, ezért mindjárt esünk. :) Asszem ez a legújabb indikátor. :D
Törölt felhasználó2012. 05. 21. 11:05
Sziasztok!
Eddig csak olvastam ezt a topicot, de mostantól én is csatlakoznék hozzátok. Örülök, hogy ilyen jó csapat jött össze. 6294-től shortolok, mindenkinek sikeres kereskedést kivánok!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?