Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
majd figyeljétek meg, mit mondok. az esés olyan lesz,h egyik éjszaka esnek 1 %-ot, utána zakóznak még másik 1.5-2%-ot napközben. 16800 jöhet. 17800ról vagyok shortban.
Indexek eleg gyengenek tünnek vagy vip kiszallon eladtak mindent a foreverlongosoknak. Us bond 4,17nel innen talan 4,20 föle is kitörhet, ha holnap het vegi profitrealizalas es eses lesz DE eddig ilyen penteken nem volt, hanem mindig emelkedett Külföldi forumokon 18000at, daxban 17100 föle varjak a holnapi zarot
nasdaq: shortosok szivatása nélkül nincs túl nagy vidámság, ahogy látom. 17500 a napos trendvonal szintje, addig nincs pánik. az 1h-s emelkedő csatorna 17740 alatt törik. dax: nem csinálta meg az 5-ös célárat (17100), mert mindenki azt várta. a sáv közepén van, megmentették a 16880-nál, mert valójában az már kitörés volt.
Vagy álmodtam, vagy egy "sötét alak" írta nemrég : /nas 100 ellenállások:680, 750, 810 .....a 14 napos ATR 230 így célárnak a 810 beleférhet/ Neki is lehet szerencséje :), de ilyen sűrűn????
Hát gyerekek még 1 órája van,h pirosodjon a 4h gyertya, 10 pontra van ettől. ha a 4h 17750 alatt zár, minimum a 650-ös boliközép, de inkább az alja, holnap meg péntek. Black Friday? Sok a HA mindig, soha nem jön eb.
Nem ment ki új csúcsra. Egy korábbi ellenállás 17025 körül megállt, óráson meg alig zárt 2 ponttal 17000 felett. Nasdaq nem igazán tudja tolni az órás bolit felfele, bár az m5 kicsit lépdel felfele. erősen próbál közelíteni a boliközép fele mindig, de van erő... Látva a dax megtört erejét, én arra nyitottam egy shortot (nasi longom zárta a stop)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?