Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Látom még mindig nem esik le a tantusz. A tőzsdék a cégek vannak, akiket pénzelik az emberek, rekord bevételük van. Maximum a bankoknak lesz gondjuk,ha nem fizetik a számlát, havi díjat, idővel! idővel! addig lehet elérjük a 18500-at is nasival ,dax meg meg 17500.
szemre nagyobb az eladói nyomás, mint a vlételi. persze hamar változhat,ha megindul. de ha jobban adják, mint veszik, akkor nem felfele fog menni. ezt az apácák is tudják!...:)
m5 boli középről pattog, alatat szintén az sma50 17737-ről nyitottam egy longot. amikor a shortot zártam. legutóbb megszívtam,h ragaszkodtam a shorthoz.
közben nézegetem az Erste-s ajánlásokat. 17834-es "profit realizálást" javasol, ha folytatódik a long. (Zászló) bár tegnap 730 körül javasolták, eléggé túltolták a stop zárások.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?