Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Kicsit javítottam a hosszú DAX képen.
Hullámokat jobban beszámoztam.
Persze lehet nem jó, én ma erre jutottam, úgy hogy eddig nem vizsgáltam mostanában havi DAXot
Benne vagyunk ,-)
De alázat, tanulás, kitartás, szabályok betartása kell és kockázat vállalás, na meg nagy tőke. Mert 500.000FT tőkével nemigen fog meggazdagodni az ember a tőzsdén. 10misiket forgatni kell a fedezet és a méretes pozi miatt. Stop használata meg határidős piacon fontos! Na persze nem Bux hatira gondolok, mert ott kézi stop megy csak a nagy pakkra. De CFDben azonnal elhelyezhető stop, az abszolút óvatos tradereknek!
Ha már oldalazás
Bux hány évig őrölte az idegeket 2010 óta?Benfentes kereskedés stb
Mikor kiállt Kósa meg Szijjártó(Görögökkel kapcsolatban hogy mi is ott vagyunk),kint ezért több év börtön járna
Életbe többet BUX, részemről.
DAX-ot SP-t meg hány éve temetik,ki figyel oda ha van saját elképzelésem.
Kinek a PAP-kinek a PAP-né de még ott a Lánya is :-)
Oldalazásból is lehet jó nagyot szakítani,itt legalább van aki megveszi tőlem.
Amit nem mersz azt muszáj alapon.
"Rettegj, amikor mások mohók, és legyél mohó, mikor mások rettegnek"
Tőzsde már csak ilyen
Először a "vizsga", utána az oktatás.
90-95% elbukik a vizsgán.
Most már nagyon sokat fórumoztam,elég is.
Sok sikert mindenkinek,legyetek ti is abba az 5-10% nyerőbe.
Hozzá kell tennem azért szüntette meg mert nagyon sokan elbukták a pénzüket és alig maradtunk páran.
Néha felbukkan 1-2 ottani "kolléga" (stocklandyard) >aki még "talpon" van.
Volt aki 40 milliót vesztett.
"Nem a gazdagságra kell törekedni, hanem a függetlenségre"
A kereskedéshez elég egyetlen ember – én! Főnök és alkalmazott is vagyok egyben, ennél kevesebb emberrel nem lehet üzletet működtetni!:-)))
Ez a kép már jó régi! Picit be kell frissítened. Igen nyomom hatit. Most már 3-5ezer kontraktusok is forognak árjegyzés óta!
Szerintem nincs hatinál jobb.
BUX 15K-34K 2év alatt, addig DAX egyhelyben állt, vagy csorgott a 13.500körüli csúcsról!
Amikor mindenki lelép a tőzsdéről, kiábrándul belőle, akkor indul! Te már rutinos vagy, tudnod kéne.. DAX meg csak ment és ment és ment..
Most nem tudok az időtávunkban DAX ötletet mondani, nagy charton. Nagy az oldalazás. Azért mindent kibrtak a piacok. Brexit, Olasz választás, USA választás, Trump, FED kamatemelés, CHF balhé. Semmi nem árt a piacoknak! szinteket ki kell nézni ami alatt adás, és ami fölött long. Addig maszatolhat. Röviden remélem még picit fel megyünk.
Azért mert én nem Elliott attol még lehet "magamfajta" elképzelésem az irányokról.Évekig nyomtam a chartokat Ad blogjára,mostmár inkább kereskedek.DAX az Nem BUX hati,itt jöbban kell figyelni mikor mit lépek,hamar elvinnék a pénzem ha nem figyelek ezért nem fórumozok.
Pedig a 2000-es években volt egy nagyon jó társaság 50-60.fő akik minden kötésüket betették előre,ezáltal mindenki tudott mindenrő ki mit lépett.
Sajnos megszüntette Balázs(CANSLIM)
Tőzsdestratégia.hu link
Ezek voltak a szép idők BUX hatira.
2015 októberben költöztünk már megint:-))
Kicsit zavaros évem volt 2015 építkezés + költözés miatt de nem panaszkodom.
Mint mindíg a piac dönt,én csak képzelődtem 16 júliusától,eddig jó.
"Csak és kizárólag az AKARAT, a jellem és az önfegyelem ereje az, ami eldönti, hogy ki marad középszerű, és ki viszi sikerre. Ezen múlik, hogy valaki győztes, vagy vesztes lesz-e."
"A nagy nyereség mindig azoké, akiknek van türelme kivárni a megfelelő pillanatot."
Még mindíg nyomod a BUX hatit?
2015 Késő tavasszal én kiszálltam Hatiból,azóta szinte csak >DAX+Ger30
Ez volt BUX-rol az utolsó elképzelésem ennek 1 részét még megjátszottam de tudod 4-500 BUX.hatit nem volt könnyű eladni annó link
Dax certi egy felüdülés vol akkor a Hatihoz képest,azóta is csak DAX
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. Idáig csak a BÉT-en kereskedtem, de most már szeretnék tovább lépni és német részvényeket forgalmazni. Hosszabb távra szoktam venni, akár több éves időtávlatra.
Erste-s vagyok (ill. Portfolio Online Tőzsdém van). A XETRA-t használjam, vagy a BÉTa is ugyanolyan jó? Melyiket javasoljátok?
ami azóta történt az pedig ott vannak a charton, nem igényel magyarázatot csak egy nagy respectet, hozzáteszem: nem először!
mindettől függetlenül azt gondolom, hogy EW is "csak" egy módszer, amit lehet jól vagy rosszul csinálni
olvashattunk már - talán éppen Vaditól - olyan nyereséges tréderről, aki nem is néz árfolyam grafikont csak kizárólag, ha jól emléxem, valamely indikátorok kombója alapján nyitja ill. zárja a pozikat
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?