Tegnap jött a várt hiányzó fekete gyertya, de a forgalom szerintem túl kevés volt...Még mindig nem lehet kijelenteni, hogy jön a forduló!? Szerintetek?
Akkor legyen igazad tartom a DaxL10-t szerintem is mehet még feljebb, de remélem holnap elindul! Szerintem sokan most szabadulnak a nagy esésnél beragatt tételektől, ami még visszafoghatja az emelkedést.
Szia!
Nem tudod véletlenül, hogyan lehet kiszámolni a maradvány értéket? EBDAXTS04
Olvastam, hogy van ilyen.
Csak még nagyon "új" vagyok.
Tehát ha valaki "beragad", akkor mire számíthat?
A Dax-ot 5870-re várom (már csak 6%), de nagyon lassú mozgással fogja elérni. A TS04 meg nem lehet túlélő, mert egy hónap múlva lejár, úgyhogy akinek van, ne felejtse el átkötni előtte, ha nem akar várni a pénzére.
Az Olajra is hasonlót várok enyhe mozgás felfelé, aztán esés a dollár erősödése miatt, ha a tőzsdék elérték a lokális csúcspontot.
Törölt felhasználó2009. 08. 26. 15:38
Sziasztok!
Mit vártok mostanában az indexeknél, mert két napja azt hallom, hogy jó hírek jelennek meg, de az indexek csak állnak egy helyben. A bét ekozben meg csapkod. Egyedül az olaj ami eset a kereslet miatt, szerintem emiatt nem mennek feljebb az indexek. Egy olaj szakértő nincs köztünk, hogy mondjon valamit az olajról?
Bocs a késői válaszért, de szerintem meg!
És könnyen lehet, hogy onnan fordul - ennek függvényében a DaxS04 certi akár még a xxx szintekről is túlélő lehet ?!
A célár teljesült délutánra, de az fránya amcsik játszottak egy kicsit! :(( A hatin buktam is a mai nyerő felét, de azért visszavettem 800-nál. Ma kipróbáltam az új certit (DAXL10) kivácsi vagyok mi lesz belőle, ha meglesz az 5600 akkor jól járok, amire ahogy elnézem van rá esély!
De idegesítő ez a "Felllllllllll" meg "uppppppppp"...:)
Én amondó vagyok, hogy Ázsiában mínusz fog keletkezni, Daxly meg reggel 5450 vagy alatta, attól függ mi lesz a fájnől dzsidipi! Jó lenne azért holnap is 5500 fölött zárni, bár azt is el tudom képzelni (feltéve, hogy marad a bull), hogy lemegy 5300-5350-ig és onnan vesz újabb lendületet! Szerintem most mindenütt nagyon bizonytalan minden, hiába az emelkedés! Azért be van fosva mindenki, attól a réges-régóta várt "korrekciótól"!
Szerintem már most elkezdhetik beírkálni a sok FELLLLLLLLL-t, hátha az segít.
Törölt felhasználó2009. 08. 24. 20:20
Szerintem, ha USA nulla elmozdulás körül zár, akkor nem sok eséj van 5450-re, Ha plusz, akkor biztos, ha Ázsia is támogatja. Ha minusz és ázsai is minusz akkor bizonytalan csak makro viheti fel! Vélemény?
Köszönöm a kérdésed, de egyéb elfoglaltságaim miatt dolgoznom kellett, úgyhogy arra maradt időm, hogy reggel nyitásnál dobtam 1500-ön, ajogy elnéztem nem bántam meg a döntésemet. Legalább a hatin visszahoztam a dax bukó felét már! Ahogy elnéztem a mai napot nagyon sok gond volt az árjegyzővel, már amit láttam belőle. Bár a longba nem mertem beszálni, mert szerintem egy kicsit lasabb emelkedés várható, meg nem volt időm rá! Holnap kezdődnek majd a jelentések szerintem az dönti el az új csúcsókat vagy lehet egy kics korrekció. Kár, hogy kimaradt ez a két nap, mert sokat lehetett volna keresni, mert egyértelmű volt csütörtöktől az emelkedés!
A napi grafikonon az RSI szerintem nagyon szar képet fest, már hetek óta...
Félek, hogy csak tömés megy ezerrel és a július közepe óta tartó emelkedés, ami elég gyorsan zajlott le csak egy kis "gém", a zakó viszont rövidebb idő alatt fogja visszavinni a július közepi szintekhez és onnan pedig lassabban, de biztosan tolódik majd még lejjebb!
DAX DAX DAX