Tegnap jött a várt hiányzó fekete gyertya, de a forgalom szerintem túl kevés volt...Még mindig nem lehet kijelenteni, hogy jön a forduló!? Szerintetek?
Ugyanúgy ahogy a TS04 pár pontnak köszönhette a kivégzését, az is lehet, hogy most a TS06 a fordulóról indulhat és éppenhogy nem lesz kiütve az induláskor!
Én is elolvastam, mert annyira hihetetlennek tűnt:
és igaz: most épp 5734 a daxli erre ezek az árjegyzőzsonglőrök 5750-es korlát árat állapítanak meg....appppszurdisztán :)
Mostan látom a bet.hu-n, hogy holnaptól lesz TS06. A gond az , hogy szerintük 5750/6000 korláttal lesz bevezetve. (lásd még TS04) Ezek szerint, jóeséllyel még bevezetés előtt kiütik, vagy csak irtak találomra valamit, mondván úgy se olvassa a kutya se. ..asza
nekem 54 ezer Ft-omba került makacsságom, most kezd visszajövögetni valamennyi ts05-ön huftl02-vel megtámogatva.
de azért bosszant, hogy pénteken még fel tudott szúrni 5760-ra. -végülis a nagy semmire- a daxli
Ha sztrapacska evés közben kicsit visszagördíted itt az oldalt, akkor ott láthatod az elszámolóárat, amelyet kedves kollégánk alant megadott.
Ezen kerül elszámolásra, tehát nem veszett el, csak egy kicsit átalakult.
Tapasztalat alapján olyan 6-10 napot kell várni a jóváírásig.
Jó is a sztrapacska, különösen a Szlovák Sörözőben szeretem a Nyugatinál. (ez itt a reklám helye, biztos aláhúzott kék betűkkel fog megjelenni:-)
De a tojásos galuska fejes salátával még talán jobb:-DDD
A ts04 kiütése annyit tesz, hogy a kiütött árfolyamon kerül elszámolásra a papír, szal ezen értéken írják jóvá, avagy mindent elvesztettél, amid volt? Válaszotokat előre is köszi.
Törölt felhasználó2009. 09. 21. 13:38
Hi!
Láttátok, hogy valaki ma sikeresen eladott 15 db 12:02-kor? ...na és valaki megvette...
Nem azert, hogy vedjem az erstet, de ok is buktak mar joparszor azon, hogy leallt a sajat jegyzesuk...
Arra gondolok, amikor beragad az arjegyzo az ajanlati konyvben es pont akkor nagy az elmozdulas a mogottes termeknel. Szepen eltunik az 5000 darab mikozben a jegyzesnek mashol kellene allnia.
Szoval valami technikai hiba johet elo neha, gondolom magukat nem szivatjak direkt...
Ilyenkor nehéz szabadulni attól az érzéstől, hogy ezek biz. üzleti taktikák a bank részéről.
Ez az a szürke zóna, amit józan paraszti észt szerint is a bank érdeke lenne kifehéríteni azzal, hogy nincsenek ilyen árjegyzési kimaradások.
Pénteken az összes árjegyző egy kalap volt! Az olaj is kifagyott 30 percere, pont akkor amikor megjátszható volt egy kis emelkedés! De visszajönni se jött vissza csak akkor amikor már úgyanott járt az árfolyam!
DAX DAX DAX