Tegnap jött a várt hiányzó fekete gyertya, de a forgalom szerintem túl kevés volt...Még mindig nem lehet kijelenteni, hogy jön a forduló!? Szerintetek?
Én nem igazán foglalkozok az értékelésekkel, akkor ha nincs mögötte indok! Ha valaki értékel, akkor legyen mögöte indok is, akár pozítív akkár negatív értelemben is!
Örülök, hogy te is így látod! :)) Most olvastam möbius jóslatát is, ami számora megerősítés, hogy jó úton haladok, mind gondolatmenetben, mint az elemzéseimben. A BUX short kiépítését elkezdtem, bár a bizonytalanság miatt jó részét már zártam pénteken. DAX csak hétfőn lesz esedékes, mert rendbe kell szednem a certiket a PETI-ben.
Én is igy látom. Feldumák már nem működtek, azok a makrók, amelyek tényeken alapulnak, többségében rosszak voltak.
A le irányt bármi berobbanthatja, és nem feltétlenül csak gazdasági esemény.
Törölt felhasználó2009. 09. 27. 11:52
Számomra nagyon úgy fest, hogy elindult egy korrekció lefele. A dax indexet naposon nézve megtörte az emelkedő trendet. Új csúcsra nem tudodt menni. Szerintem a hétfői kereskedés döntő lesz, de inkább megy 5450-5470 környékére. A múltheti adatok rosszak voltak. Ha a G20-tól nem jön valami jó hír, nem gondolom, hogy emelkedni fognak, persze minden megtörténhet. Az emelkedés megtörését még nem veszem 100%-nak. Hétfőn figyelem az 5625 értéket, ha ezt áttöri akkor long!
Gondolták a nagy októberi esés fölé nem kerül az árfolyam! :)) (tévedtek) A szörnyű az, hogy a 25 lejárat miatt nem vettem bele a shortba. (persza, ha megnéztem volna pontosan a lejáratott jobban járok) Legalább a buxit megshortoltam az legalább hozott valamit.
Azért azt nem gondolom, hogy a kiütött short certit még a nyáron/tavasszal ex has vezették pont az 5750-es kiütési értékkel be.
Valaki valamit sejtett, amihez mi kis halak vagyunk.
Hát azt nem tudom, hogy karatyolt-e valamit, de hogy negatív lett a vége az tuti. De vajon hogyan tovább? Nagy változások a certikben azok vannak, sajnos nagyon jó lett volna az S06, ha egy nappal, vagy magasabb kiütési áron vezetik be. mindenesetre hétvégén megnézem a grafikonokat, hogy mondanak-e valamit!
Törölt felhasználó2009. 09. 25. 14:07
Börni barátunk? ma is karattyol valamit. Remélem, -100-150 pontot össze tud hozni.
DAX DAX DAX