"a hírek már jöttek -- ahogy elnézem, megint elmarad a ralli:)) "
Lefordítom: tegnap kitáraztál és megint lent szeretnél venni :))
Amúgy én sem örülnék a rallinak, emelkedjen csak szép egyenletesen.
Szerintetek ezt a hatásvadász topikcímet nem lenne itt az ideje lecserélni?
Szvsz ilyen milliárdos megrendelésekkel a háta mögött 2011-ben egy új fejezet kezdődik a cég életében.
Ez a CSEPEL éve lesz!
Ugy tunik sokat valtozott a helyzet. Sokak megitelese viszont meg egyezik a tieddel. Ha az megvaltozik, ekkora kozkez mellett durvan meg lehet rantani.
Azért idén nem lennék biztos abban, hogy olyan nehéz lesz eladni. Itt nem Magyarország exportteljesítményét kell nézni, hanem a cég konkrét megrendeléseit, szerződéseit. Nézzetek utána, vagy ha tudjátok, akkor nyilvánvaló hogy az idei év elég erős lesz, és akkor finoman fogalmaztam. A papír értékeltségét meg most nem is említettem.
Nagyon kevesen követik a papírt, ez minden bizonnyal változni fog a következő időszakban.
Törölt felhasználó2011. 01. 14. 15:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
A piac hajlandó lenne tudomásul venni, csak egy baj van ezzel a papírral, hogy könnyű megvenni és borzasztó nehéz eladni, ha nem akarsz bukni rajta.
Teljesen nyilvánvaló volt hogy poziból beszélek, egy pillanatig sem tagadtam. Meggyőződésem hogy ez egy jó cég, vettem a fáradtságot és utánanéztem, és hülye lettem volna nem felhívni erre másnak is a figyelmét. Egyébként meg nem adtam el egy darabot sem, nem önkötöttem és még csak nem is álltam be a könyvbe.
Egyébként meg nem járok fikázni semelyik topicba, és nem is értem az olyan frusztrált pöcsöket, akik kéjes örömmel teszik ezt.
Remélem aki venni akar nem rántja egyből fel 300 fölé. Vegye csak ezeken a szinteken, részemről jobban örülök a lassabb emelkedésnek, az kitakarítja az eladókat.
CSEPEL