A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
És nem a termék (autó) határozza meg javarészt az értékét a cégnek? Ez hogyan lehet egyik nap fele mint a másik nap ha csak a btcnél van manipulálás? Hmmmmmmmmmmmmmmmm? Lennél te a helyemben csak esélyed nincs. :)
Ez így lehet a fejükben: mi értelme van ennek hisz ebben nincs semmi, ennyire nem lehetek hülye, hogy nem látom..Megoldás: Megvaaaannn, ha én nem látom és hülye sem vagyok, akkor csakis mindenki más lehet a hülye..áhh meg is nyugodtam..hol a söröm, játszik ma a fradi? Mindegy is, akkor is iszom. :)
1 (egyetlen) tetszőleges hópelyhet alkotó hókristályok is teljességgel egyedit nyújtanak, ráadásul olyat, ami a Világegyetem teljes fennállása alatt sem lesz még egyszer újra másolható... csak az a kár, hogy ettől picit eltérő formájú hópehely-kristályokból végtelenül sokféle lehetséges...
Kezdesz félrebeszélni én nem mondtam konkrét személyt csak probáltam prezentálni egy festmény adás-vétel-en keresztül a kedves forumtársnak, hogy vannak dolgok az életben amik valakinek nagyon sokat érnek valakinek meg semmit.. Ha valamit nem értesz kérdezz nyugodtam vissza.
Nem az autókat kereskedik, hanem az autókat előállító céget. Mondom, hogy hipnózis alatt állsz. Már a legegyszerűbb dolgokat sem érted. Nem lennék a helyedben.
Szóval az autókat kereskedik a tőzsdén? :) Mi az, hogy semmire se jó? Eleve már itt hazudsz ettől hiteltelen az egész izzadságszagú izé amit előadsz itt..A btc egyedit nyújt, amit semmi más nem tud jelenleg. És kereslet is van erre valamire, ezt meg aszámok támasztják alá, a többi csak handabanda meg a te reményeid. Shortold akkor ha ennyire tudod hogy 0 az értéke és gazdag leszel!
Te kevered a Tesla gépjárműveket a Tesla részvénnyel. A Tesla gépjárművek ára tervezhetően fix. A Tesla részvény ára a Tesla gépjárműveket előállító rv-társaság jövőbeli kilátásainak függvényében változik. A btc esetében viszont maga a virtuális lábnyomként forgalmazott btc a semmire se jó "termék", amelynek ára a szektát hatalma alatt tartó hipnotizőr kénye-kedve szerint ugrál le és fel, ahogy épp az ő maszek tőzsdéin mozgatják a maszek tőzsdeüzemeltetők a maszek lábnyom-merevítővel (tether).
Köszi. Most nem veszek mert van már van belőle. Tartom egyelőre aztán meglátjuk mit csinálok vele.. Lehet megtartom vagy továbbküldöm vagy kölcsön adom vagy eladom vagy kifejlesztünk rá egy újjabb üzleti megoldást... ki tudja ?,.. Én leresem a lehetőségeket és nem vagyok úgy megkeseredve mint mondjuk TE :)
Sejtettem, hogy 0 érved lesz. Jó kereskedést a "digitális arannyal"! Ha jól emlékszem, néha kicsit odakozmáltál közben, de ne add fel. Most kell venni, amíg olcsó!
Levagy maradva ... Manapság digitális arannyal spekulálunk.. Az , hogy te is egy fejemet a homokbadugom tipusú ember vagy nem az én problémám... Lehet a Bitcoin esésére is játzsani nem utolsó sorban hamár ennyire a halálát kivánod :)
És? Ezért van az hogy a Tesla egyik héten 400 dodó? Aztán 180? Az, hogy nem fogod fel miért érték a btc azt meg már elhinni se akarom, csak játszod az agyad, ennyire fura nem lehetsz.
Miről beszélsz? A nyersanyagok 99%-ból késztermékek készülnek, amit te megvásárolsz. A rv-társaságok 99+ százaléka értékkel bíró termékeket vagy szolgáltatásokat állít elő. Mondom én, hogy kollektív hipnózis alatt álltok. De semmi vész, fel fogtok ébredni.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046