Természetesen ötletekkel teli a padlás, csak pénzt kell belőle csinálni. Ki így, ki úgy. Szuper szakemberek összeállnak és összehoznak egy piramisjátékot, jól megszedik magukat, aztán jöhet a következő, hiszen piacgazdaság van, mindegy milyen ötlettel gazdagodsz. Azt biztosan tudod, hogy madoff-ot a legjobb szakembernek tartották.....a botrányig. Azóta a legnagyobb gazembernek kiáltották ki.
Most ezt éppen nem az ILK-ra írom, látom Csaba munkásságát, megszállottságát, elképzelhető, hogy szuper dolgot alkotnak, tényleg nem értek hozzá.Ne hidd, hogy én nem szertnék ingyen utalgatni , fizetgetni, kihagyni a bankokat, biztonságban tudni a "pénzem",ne gazdagodjanak rajtam. Én örülnék a legjobban, ha nem pofára döntenék el, kire milyen törvény érvényes, hanem lenne egy alaptörvény, amit nem lehetne félremagyarázni, mindenkire egyformán vonatkozna. Megszűnne a lobbi, meg a protekció, egyforma esélyekkel indulna mindenki.
Ezután felkeltem és vége az álomnak. Úgy látszik nem a bitcoin lesz az, ami a vágyaimat teljesíti. Sikerült olyan útra terelmi, ami a spekulánsok játszótere lett, az okosszerződések nem mindenre hoznak megoldást. Sajnos, pedig azt magyarázták, hogy a világ összes nyűgét megoldják, a szüléstől a temetésig.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046