Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Viktorunk Szloveniaban borozgatott - borozgattak kedelyesen maszk nelkul es kezet is fogtak a fotok szerint. Tokeletes pelda arra, hogyan kell betartani a szabalyokat. Ertem en, hogy kulfoldon van, hogy tuti elotte megvizsgaltak oket (vagy sem?), de megis, valahogy rosszul mutat akkor, amikor bennunket bezarnak. Amugy is pokoli hetek, honapok kovetkeznek, mert szerintem rengetegen fognak tonkremenni, munkanelkulive valni. Meg hogy felpattanas jon gazdasagilag! Ugyan! Rohadtu nem ez latszik es kormanyzati lepesek sincsenek a lathataron, hogy segitsenek az embereken.
Én ugyanúgy fogok jönni-menni szeptember 1-je után is, kurvára leszarom mit hápognak ezek az öltönyös majmok meg Cili néni és az operatív törzsnek nevezett gittegylet. Ha a saját szabályaikat nem hajlandóak betartani, akkor tőlem se várják el. Ha nem tetszik, pereljenek be, ami Mo-n van a nevemen, azt nyugodtan vihetik :-)))
Aki szeretne külföldi kiruccanást , ( karantén és / vagy 2-szeres Covid - teszt menteset ) az holnap tegye meg . Uccsó nyári napon Szlovákiát veszem célba .
Azokat értem a jelző alatt, akik úgy szólnak bele a magyar emberek életébe, hogy nem élnek és nem adóznak Magyarországon. Szerintem azok akik nem élnek és nem adóznak Magyarországon, azoknak nincs joguk arra, hogy beleszóljanak azoknak a magyar embereknek az életébe akik saját hazájukban élnek és dogoznak.
Magyaroknak a teszt 30000-be kerül mutyisztánban és még a külföldön végzett teszteket sem fogadják el hitelesnek, ezen én meg sem lepődöm, ismét csak a zsebüket tömik. Amire azért nagyon kíváncsi lennék, hogy sok kormány tisztséget viselőt teszteletek le, ők vajon a zsebükbe nyúltak és kifizették a teszt árát? Koko-tomi, külügy Peti, Varga Jucika, Gulyás Gerike stb. ezekről valahogy nem tudom elképzelni, hogy a zsebükbe nyúltak és kifizették a teszt árát.
Magyaroknak kifele befele stop, de fcimeccsekre jöhetnek tízezrével is a külföldiek bármelyik országból.. Még a szájkosár használatára sem kötelezik őket...Nem véletlen, hiszen szeptemberben két nagy futballeseményt is
terveztek a Puskás Arénában. A szeptember 24-én az új budapesti stadion
lesz a színhelye az Európai Szuperkupa-döntőnek, amelyen az idén a
Bajnokok Ligája győzteseként a Bayern München és az Európa Liga
elsőjeként a Sevilla találkozik egymással. A presztízs meccsre nagyjából
20 ezer szurkoló mehet be, és hatezer külföldit várnak. Mi a f@xom történik ebben az országban!
Okos ez e a
vírus,szót fogad a Orbáncnak A miniszterelnök azt mondta május
3-ra lecseng a vírus első hulláma, és az lecsengett. A magyarokat felszólította, hogy ne menjenek nyaralni az Adriára, menjenek inkább Balatonra. (kell a lóvé a ner-lovagoknak) Kivette az éves
rendes szabiját és elment nyaralni, természetesen jó példát mutatva az Adriára.. úgy mint az összes ner-lovag és miniszterek akik sintén az Adriára mentek urizálni-jachtozni egy kicsit.! A miniszterelnök azt mondta
szeptembertől várható a vírus támadás
második hulláma és tessék a vírus visszatért éppen szeptember 1.re időzítve.. és szeptembertől kb két
évig fog itt lenni az országban! Ezt már a Cecil mamus mondta,hogy úgy
néz ki,hogy a második hullám akar két évig is eltarthat! Lényeg, hogy folyamatosan harcolunk és megmentünk mindenkit. A 2022-es választást is behúzzák az importbirkák segítségével, utána az intelligens vírus elhagyja Magyarországot és csend lesz. A lóvé csendesen folyni fog tovább a ner-lovagok zsebébe.
Köszönöm a kifejtést. Tudlak követni, van benne logika. De általában attól még igaz amit kifejtettem. Logikai alapon, nem azért mert olvastam valamit. A gondolkodó kevesek közé tartozom, saját következtetésem volt, nem valami olvasva.
Nem a kórterem, hanem az osztály van közös zárt légtérben. Járványügyi szempontból add hozzá ehhez az osztályon dolgozókat és az osztályt látogatókat, rosszabb esetben az összes fenti közeli hozzátartozóit. Ettől függetlenül nem írtam, hogy jelenleg a kórházakban terjed legjobban, de az is egy közösség, ahová rendszeresen bekerül.
Nem a kórterem, hanem az osztály van közös zárt légtérben. Járványügyi szempontból add hozzá ehhez az osztályon dolgozókat és az osztályt látogatókat, rosszabb esetben az összes fenti közeli hozzátartozóit. Ettől függetlenül nem írtam, hogy jelenleg a kórházakban terjed legjobban, de az is egy közösség, ahová rendszeresen bekerül.
Nem igazán alátámasztott. Olvastál valamit általánosságban, hogy a súlyosabb megbetegedést okozó törzseket gyakran kiszorítják az enyhébbek, mert azok több embert hagynak életben és innen jön egy szelekciós folyamat. Erre írtam, hogy ez ebola esetén igaz. De egy koronavírusnál a halálozások kis részét teszik ki az esetszámnak és az is több héttel később. Halálozások, gyors állapotromlás miatt itt miatt nem szűkül be a rosszabb prognózisú változat továbbadásának útja, mert inhomogén a népesség, hatévesektől ugyanúgy meg lehet kapni a súlyosabb lefutású változatokat is, mint a későbbi enyhébb mutációkat. Nincs miért feltételezned, amit írtál.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live