Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Az oltás elismerten nem véd fertőződés ellen (bruhaha, világ vicce). Tehát akkor miért ne lenne egyre több fertőzött? Semmi jelentősége ennek a számnak egyébként. Nagyban függ attól is, mennyi teszt készül.
Kettő szó szerepelt konkrétan: Fertőzött és elhunyt. A többi csak hozzáköltés más által és kizárólag erről beszéltem, ami ezen szavak jelentéséról szól. Mindenki más általi hozzáköltés csak a hozzáköltő személyes és elképzelt véleménye, ami nem az enyém. Kéretik így kezelni tehát azt, amit írtam, a szavak alapvető jelentése szerint, más általi hozzáköltés nélkül. Köszönöm! :)
Nem. Semmi köze nem volt semmilyen oltásnak arról, amit írtam, ez a szó vagy célzás még véletlen sem szerepelt benne. De ha levezeted, melyik volt az, akkor annak örülni fogok! :) Szóval várom, hogy hol van az az állítás, amit te írsz: miszerint én oltásról vagy oltás hatássosságáról beszélek
Miért csak annyi? Honnan tudhatsz bármilyen számot ilyen biztosra?Megmondom: sehonnan. Ezt csak mondod.Semmi nincs mögötte.Én meg azt mondom, hogy napi egymillió.Na? Én nyertem. És mondok még valamit: mindnél nagyobb fertőzött számot tippel valaki, akkor a hozzá tartozó napi haláleset arányosan csökken, tehát amit mondanak veszélyesség, az akkor nyilván nem igaz. Tehát másik topikból ma: sly36
ma, 08:56
Újabb rekord: 20 174 az új fertőzött és elhunyt 69 beteg Szóval a 292-ed része - 0,34 százaléka - a fertőzött/halott arány. Ha a te 70-100 ezered vesszük elméletileg, akkor csak 70ezernél az 1014-ed része halt meg, ami 0,1 százaléka hal meg a fertőzésbe. Nálam ez a matek és akkor kérdezem, mit jelentenek ezek a százalékos arányok más vírussos dologgal párhuzamosan haláleset százalékában? Jelenleg tehát ha jól számolom, 0,34 százaléknál vagyunk fertőzés/halál az írások szerint, de ha több fertőzött van - ami egyébként ugye leképzelhető - akkor ez a szám meg lefele tendál. Mi a vélemény tisztelt kollégák? Jó ez így vagy nem, mint levezetés?
Tegnap 26.378 tesztet csináltak és abból 20.174 fertőzöttet találtak. 76,5% ! Ebből adódóan a napi 70-100 ezer közötti fertőzött szinte biztosra vehető.
Én nem tudom, mi az igazság. Hogy mi a teljes igazság. De ha azért ragaszkodtok valamihez, mert csak, mert te azt gondolod magadról, hogy neked van igazad és a másik meg ezért egy senki és semmi: vigyázz!! Így lesz belőled egy vadász, aki el akarja pusztítani a másikat! Ha az önérzeted és az egód követed, és nem az Igazság és a béke, megértés és szeret érdekel: a lélektelenség felé haladsz szellemileg. És lélek nélkül - amely lelket Isten adja, mert neki van lelke, az övéből ad - olyan helyre kerülsz, amit hidd el, nem akarsz. Szóval jól gondolja meg mindenki, hogy hogyan dönt a világ dolgairól: belátja azt, hogy nem tudhatja az Igazságot és tévedhet vagy dafke a saját egóját élteti és imádja és annak igazságát követeli ki az életében mindenen keresztül és mindenkin keresztű verve - néha szó szerint - is.
algore 2021. 09. 27. 12:47Előzmény: #47501 exley#47502 Ja, es hepatitisz oltastol rettegnek a sportolok mert temerdek karrier rament arra is. Ja, nem ... Alairni alairatjak, de tajekoztatni is illik. Mellekhatasok, alternativak, mi varhato ha elutasitod. Erdekessegkent megneztem a CDC mit mond a hepB oltas mellekhatasokrol. Aszongya a CDC, elfogadhatoan biztonsagos, ezt elsodlegesen egy CDC study alapjan mondja, ami 2005 es 2015 kozott attekintette a VAERS adatbazist es 20,000 jelentest talalt mellekhatasrol, azokat megvizsgalva nem talalt biztonsagi kockazatot. Tehat a vakcina biztonsagot a VAERS alapjan (is) ertekeli. Ami allitolag egy nagy rakas szar, es nem szabad es nem lehet belole vakcinabiztonsagra kovetkeztetni. Ezt hazudjak a hazugok. Mas vakcina eseten nagyon is megfelel a CDC-nek, hogy kovetkeztessen vakcinabiztonsagra. 10 ev alatt 20,000 mellekhatas jelentes. 10 ev alatt kb 300 millio oltas. 0,7 mellekhatas/10,000 oltas Covid vakcinara kevesebb, mint 1 ev alatt 700,000 mellekhatas jelentes. 400 millio oltas 17,5 mellekhatas/10,000 oltas A hepB vakcina hagyomanyos elolt virusos vakcina, 95%-ban ved a betegseg ellen es 85%-ban ved fertozes ellen. 25 eves utankovetes alapjan. Az emberek 90%-aban hatasos vedettseget alakit ki. Hogy kiben milyen vedettseget alakit ki, es szukseges - e emlekezteto oltas, azt szerologiai teszttel hatarozzak meg (antitest szint) Csak annak adnak emlekeztetot, akinek nincs vedettsege. Nem a beadott vakcina szam alapjan dontenek. (hep B szovodmenyekbe evente 1 millio ember hal meg globalisan) Covid vakcina eseten (a delta varians ellen) 4 honap utan 0% a fertozes elleni vedelem es 60%-ban ved a betegsegtol. 6 honap utan (- 10%) -ban ved a fertozestol es ~50%-ban a betegsegtol. Antitest merest vakcina utan kimondottan nem javasoljak. Mindenkeppen kapsz 4. dozist, akar kell akar nem.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live