Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
"frissített KSH-s adatok szerint a
többlethalandóság meghaladhatta a 14 ezret.....A többlethalandóság mértéke októberben 18, novemberben 61, decemberben 46 százalékos volt. "
Floridában is mindenki D vitamin túltengésben szenved, a sok napsütés miatt. Lehet ezért ilyen jók az adatok, hogy gyorsan 3 napra kijárási korlátozásokat vezetnek be. Elvégre a legtöbb D vitamint a napsütés hatására termeli a szervezet.
Mit nem értesz? Lezárást nem én akartam, azzal ne engem üldözz, hanem a piktort. Én annyit reméltem, hogy egy év szopás után már eltűnnek azok, akik leragadtak az influenzázásnál, meg akik (mivel nem tetszenek a szabályok), dafke leírják hetente unásig ismételgetve, hogy hogyan nem tartották be azokat. Nekem például nem tetszik, hogy mindenféle színű hülye lámpáknál meg kell állni, meg hogy pénzt kell adni a boltban a zsömléért. Mindennek ellenére nem közlöm részletekbe menően, hogyan centiztem babakocsikat a körúton meg loptam a kisbótban. Lehet okoskodni, hogy hogyan és miért kerültünk ekkora gödörbe, de az utólag pont semmit nem segít. Az sem sokat segít, ha betartjuk a szart, amit kitaláltak, de a semminél még az is több lenne. Így szopunk, de legalább értelme sincs. Hadd ne kelljen már büszkének lenni azokra, akik emiatt büszkék magukra.
nem azok kapták el akik az utóbbi egy évet afféle "edzőtáborként" élték meg... ha egészséges akarsz lenni akkor sportolj szabadlevegőn, táplálkozz egészségesen és ne stresszeld magadat hülyeségekkel:)
Tehát nem azért nem volt idén az azelőtt telente kétszer-háromszor is elkapott vírusos betegséged, mert mindenki (más) hordja a vírus terjedése ellen hatástalan maszkot, hanem azért, mert D-vitamint szedsz. Az influenza is szinte teljesen eltűnt. Gondolom az sem azért, mert a többiek hordják a vírusok ellen semmit nem érő maszkot, hanem azért, mert mindenki felturbózta az immunrendszerét sok D-vitaminnal. De akkor hogy kapta el 400.000 felturbózott magyar ezt a kis vírusoscskát és miért kell gyógytornászoknak felügyelni a lélegeztetőgépeket?
Usa mindig kifog jönni a válságból,habár a nagyrészt ők csinálják,de a "Nagy Emberiség törvénykönyve" szerint a Nagyhatalmak mindig megtalálják a kicsit,akit felfalhatnak!
teljesen egyetértek veled,de a 2008-as válságból még olyan sokat nem éreztünk,hiszen itt mindig válság volt!!A mostanit érezzük,többféle szintéren,ami az új belőle,hogy gátolva vannak az emberek!!
ha ez a borzalom lecseng, jon majd mas valsag, deviza/energia, vagy mas, es Magyarorszag ott is a legrosszabban teljesitok koze fog kerulni. ugyanugy ahogy a 2008-as valsagot megszivta az orszag, ugyanugy szivta meg a Korona virust. mindket esetben az elejen legyintettek a magyarok.
amerikai dollart ? szerintem az USA hamarabb kijon a valsagbol, es kamatot fog emelni. vege lesz a nyomtatasnak. hajmereszto az a matematikai "szigoruan monoton" folyamat, ahogy a lakossag aranyos halalozasban egyre elorebb jutunk. jovo heten minden bizonnyal Gibraltart es San Marinot nem szamitva Csehorszag utan fogunk kovetkezni. Most meg ott nem tartunk, de ez maximum 1 het lesz. Azaz Belgiumot is le fogjuk hagyni. A miniallamokat nem szamitva a 2.-ak leszunk ezen a vilag(rang)listan. Oltunk, oltunk, oltunk, de egyre tavolabb kerulunk a sikertol.
én csak a saját tapasztalatomat írtam korábban a téli félévben legalább két-három alkalommal megfáztam nem nagyon, de azért fájt a torkom és köhögtem, néha néhány napot otthon is maradtam most ehhez képest semmi sem volt, pedig az elmebeteg BKV miatt sokkal többet mászkáltam kint a hidegben részemről ezt a rendszeres D vitamin szedésnek tudom be meg annak, hogy a lehető legkevesebbet viseltem korunk jelképét a maszkot minden idegszálammal érzem, hogy az egész felesleges és egészségtelen nem arra találták ki az emberi szervezetet, hogy egész nap vmi elcseszett pólyát viseljen az arcán porviharban még OK, egyébként az értelme kb. zéró
A "D" vitamin mellett szedni kell az "A" vitamint is ugyanakkora mennyiségben és ellentétben a "D" vitaminnal az "A" vitamin mellett szólnak bizonyítékok és megfigyelések is (COVID19) + a cink is jól lehet csak az nehezen kerül be a sejtbe.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live