Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
helyi forrásaim szerint viszonylag sokan már élnek is vele, a feketék különösen, gondolom ők még egy "ha nem hiszel nekem akkor rasszista vagy!" felkiáltással is nyomatékosíthatják az álláspontjukat, ha az akadékoskodók firtatják az öndefiniálás alapján kitalált mentességüket:)
Na hát ez örvendetes fejlődés. Pár hónap és elég lesz egy kitűző hogy akit zavar hogy fertőző emberrel voltál kapcsolatban (addigra már a megelőző öt napban) az ki tudjon kerülni.
"A legfrissebb eredmények szerint az inkubációs idő, amely alatt a betegek fertőzőek, rövidebbek lehetnek, mint azt a korábban szakértői vélemények gondolták. A minisztérium egy olyan elemzésre támaszkodik az érvelésében, mely szerint a COVID-19 inkubációs időszaka maximum 10,6 nap. A legtöbb ember tizenegy napon belül mutatja az első tüneteket, általában az 5-6. napon. Ennek megfelelően szerintük elegendő a 14 naposnál rövidebb időtartam is."
Sziasztok, most láttam hogy tizennégy napról tízre csökken a hatósági karantén ideje. Valaki tudja hogy milyen orvostudományi ismeretbővülés áll ez mögött? Kiderült hogy a tünetek megjelenése előtt nem két hétig hanem csak tíz napig fertőzünk? Vagy nem ezért?
"látnotok kellett volna" A party egyik hölgyvendégétől azt hallottam, hogy majd kicsit később talán a '22 választások elött a nagy nyilvánosság számára is látható lesz.De előljáróban annyit elárult, hogy nagyon sok pezsgő fogyott, de elsősorban a budi leöntésére használták és a sláger valami csík kóla volt. Azt nem értettem, hogy eszik-e vagy isszák, mert az valahogy ellentmondásosan hangzott de majd meglátjuk.
Van itt valaki, akinek segitett a kormany tavasz ota? Ha igen, miben? (Engem bosszant a hitelmoratorium, raadasul szvsz nagyon keves magyaron segitett eddig a kormany, de varom a cafolatokat.)
"csak még annyit...jó buli volt, ott volt a lőrinc is - persze - a névnapunkat ünnepeltük...pezsgőfürdőztünk☺... a végére a pisti nem is tudott megállni már a 'saját lábán☺' ,de gondoskodtam róla, tudjátok nem vagyok már a régi, de felkaptatok még a badacsonyi hegyre, akár néhány libárnyákkal is a hátamon.." ☺..szvsz
"-"hisz láttátok ott ugráltam körülötte a repülőn, mint egy h#lyegyerek
mikor megjött"... "most inkább nézném meg azokat, hogy legyen róla pár
snitt a lakájmédiámban(?)"-- 'azt meg csak így négyszemközt...az is látnotok kellett volna - milyen bulit csaptunk miután a kínai barátaink átutalták a ~100mrd-os jutalékot: a vőm balatoni zártkerti fészere mellett megbúvó kis medencét BB pezsgővel töltöttük fel, és abból ittuk, abban lubickoltunk, jó buli volt... - ennek a publikálását a tanácsadók sajnos nem javasolták... és Ti se tegyétek!""..szvsz
egyébként meg jellemző a pojácára(?), hogy az cseppet sem érdekelte őkelmét hogy a haláltusájukat vívó 40 emberrel mi a helyzet, csak van-e elég gép?---"hisz láttátok ott ugráltam körülötte a repülőn, mint egy h#lyegyerek mikor megjött"... "most inkább nézném meg azokat, hogy legyen róla pár snitt a lakájmédiámban(?)"- gondolhatta(?) szvsz
Hát igen, ez manapság mínusz négy :))) ne légy józan.
Más: a mai statisztika alapján a berobbanás továbbra is várat magára szerencsére. Én még nem adtam fel a reményt hogy jelentősen elmaradjon a negatív várakozásoktól.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live