Nemigaz, hogy nem veszitek már észre, hogy mekkora vételi erő van? Akár mennyit raknak eladásira, megveszik!
NEM FURCSA?
Törölt felhasználó2011. 01. 05. 15:04
(#1879) Re: .Csak felfelé mehetünk !!!
Értékelés: 0
előzmény (#1875: enigma8) | válasz erre | Ma, 12:41
igen es tancolunk a bovli kategoria felett eggyel erre kellene emelkednie? ha kiraknak es gyanitom kifognak csak hogy helyre tegyek vikit, olyan szepen beboritanak hogy orom lesz nezni
r705g
Jelzés a moderátornak
(#1878) ...............
Értékelés: 0
válasz erre | Ma, 12:37
Na megnézem azt ha amcsi bezúg ez mit csinál.Emelkedik?Lehet.:)
kapusizsombor
Jelzés a moderátornak
(#1877) Re: .......................
Értékelés: -1
előzmény (#1868: milegyen) | válasz erre | Ma, 12:35
percek kérdése és szépen letörnek az indexek..
totem
Jelzés a moderátornak
(#1876) Re: .......................
Értékelés: +1
előzmény (#1870: milegyen) | válasz erre | Ma, 12:34
Elárulok egy titkot.
Lefelé minden sokkal gyorsabban megy, nem csak a BUX!
alexkidd
Jelzés a moderátornak
(#1875) Re: .Csak felfelé mehetünk !!!
Értékelés: +1
előzmény (#1874: r705g) | válasz erre | Ma, 12:33
A juniusi árakhoz képest a BUX 24%-t zuhant. Ezt elfelejtitek barátaim :))
Amit ezen a héten visszaadott az 2, 5 %.
Tehát, ha nyugat történetesen 10 %-t esne, akkor is mi vagyunk lentebb lényegesen. Tehát most itt várakozunk, és nem esünk- max emelkedünk !!
enigma8
most értem vissza kajából inkább nem írok semmit, én biztos nem zárom a hati sortom 22460-ról, ezt a faszságot ami itt van, szépen kiszámolom azthiszem 60.500 pluszom van hatin, beteszem oda a stoppot ha fölmutyizzák, vigyék, de soha többé nem hatizom akkor, áh inkább tényleg nem írok semmit, ne zárjátok a hati sortot, ezt nem lehet sokáig csinálni.
December elején is ez volt nonfarm kurva jó volt 2x a jósoltnak aztán a munkanélküliségi ráta meg nőtt! Sokan csodálkoztak is, pedig nincs min, az egyikbe nem számít bele az időszakos foglalkoztatottság a másikba igen.:)
Hát erre már én is azt mondom, hogy mutyi, mert ekkora eurusd esés után (ami speciel nekem most 100€ hozott eddig :)), itthon meg se rezdül a léc, ill. MOL-t, OTP-t kilötték (ami speciel nekem pont hozott 10k-t :)).
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?