hát nem tudom.. daxnál lehet... viszont snp--nél mmegint elképzelhető az a scenario, hogy addig erőszakolják felfelé, mígy kényszerzárnak a shortoso.. ha nem ma, akkor az éjjel.. aztán megnéhetjük magunkat megint egy új csúccsak.. :(( azért elkeserítő, hogy 1260-ról, tök lazán felmentek 1268-ba...
jaja, viszont ha itt fordul, demost tényleg veszik nagyon amik minuszban a hatit meg csak veszik és veszik, szerintem valakik összebeszéltek h húzzúk meg a hatit, had szopjon, aki nem velünk van. Mindegy longról nem maradok le, mert ilyen áron úgyse vennék semmit.
Vegen a dollar befektetesem nem is lesz olyan rossz uzlet.
15% tokevel benne vagyok.A BUX short meg majd megerik.22800-on ranyitok holnap delutan zarva 22300-nal.
sztem is itt kéne rányitni ha nem lenne semmim 20-at rányitnék a fasznak vettem délelőtt:):):) ráadásul bent áltam zárással, pont az enyém nem ment el nyerőbe, milyen kicsin múllik sokszor több tizezer forint sorsa, egyszer szegény hjanek 1 pont miatt bukot nagyon sokat záróban egy pont hiányzott h zárjon aztán másnap meg elindult ellenkezőbe neki.
egyszerűen röhej, de komolyan szívesen beszállnék longba, mert h akkora long van, de nem tudok mibe, oti, mol, melyiket ilyen áron??? komolyan nem hiszem el ki vesz molt 21350-en v itt otit, a részvény áll, hati meg megy mint a veszett egér
kiszámoltam 23025 kell zárnom akkor lennék hatiba nullán, ott majd zárok,ha elmegy, de akkor hati soha többé, ez a bét tényleg olyan mintha rulettezne az ember...most kéne bátornak lenni és rányittani, vélemény? Már délutánra kihoznak vmi szar adatot v péntekre a munkanélkülit aztán akkor meg azt lesi mindenki.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?