Rámijesztett, hogy felment 6920-ra. 6895-ön léptem vissza shortba, amit 6850 zártam. Már bánom, hogy ott lent, az alacsony rsi mellett nem léptem longba. Mindegy. Jobb a biztos dax short.
csak fordul addig, bakker nem hiszem el, a fasznak nem ültem a seggemen, na most legalább nyugi van, de h mi a buziságért kockáztatok megvan minden ahogy elterveztem nyerő célok teljesítve, itt ülhetnék és leshetném a jó beszállokat papírba minden kényszer nélkül és akkor itt szarozom ezzel a szerencsétlen hatival, komolyan menjen el 23.000ig aztán el lesz legalább felejtve, bakker azt a szaros 60.000-ret tíz kereskedési alkalommal adta, aztán mindjárt visszamegy az egész, mindegy legalább ingyen tanul az ember: teljesen értelmetlen.
ezt én mondtam.. de most az van, hogy minden esést megvesznek.. sőt csak arra megy ki az egész, hogy a "palik" beshortolják, aztán majd azok kényszerzárásásával tudnak mindig új csúcsokra menni.. geci egy dolog ez.. ha a pénzynomda gőzerővel dolgozik... más államok. beleértve az usat is a csőd szélén táncol, de azért csinálják a fesztivált...
a korábbi eséseknél (usa) megfigyeltem azt, hogy annyira kínkeservesen fudják megfogni a felfelé menetelt, hogy már szerintem az aki nagy nehezen megfogja és megindítja az esést, ő fog a második nap, a következő lépcsőn belépő shortosok kárára kényszerzárni, szvsz azért nem esik kint sem nagyon semmi. max 10-20 pont snp-nél 1-2 nap.. aztán másnap megint vissza... másnap meg második belépő zár bukóban.. szerintem ez fog most is menni, ha valami nem tesznek lefelé..
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?