Tegnapi felhúzás korrekciójára két szintem volt!
22300 és 22160
ha daxxal megyünk a kevesebb meglehetett volna! így jártam "nem mentünk" pedig a gondolat jó volt! így már nyerő lett volna!
Kockáztattam, de igaz a 22300-ig sem jött volna lett!
Sajnos Én nem tudok itt lenni egész nap! Ez van!
minden szavaddal egyetértek, csak mindig az van h a nyerőket úgy izzadja össze az ember, egy olyat nem tudtam még elkapni h úgy istenigazából az irányomba megfutott volna, a bukó meg úgy jön mint a villám, ha holnap is ez lesz két nap alatt visszaadom a hati nyereségem, amit októbertől apránként összehoztam, szóval én is tunék mesélni, bár az egyenlegem pozitív, de kb háromszor is ilyen pozitív lehetne ici-pici szerencsével, ma is picin múlott h nem zártam a hatit pluszba, mindig beálltak elém, szóval így már a nyerőnek se tud úgy örülni az ember. Totoronak igaza lett, de ő is ráadott végül a hatira:)tehát mégse lett igaza:)
hát nem!
22770 adtam rá!
majd látjuk mi lesz!:)
most nem sok van óvatos vagyok! (Persze kinek mi a sok) a bukót nem zártam majd csak kiegyenlitik egymást holnap! :)
amúgy nem jan 15 pumpál a FED? Mert addig nem valoszinu az eses. Persze amint megall a pumpa, vagy kicsivel elotte itt megindul az a bizonyos "a" betuvel kezdodo rmageddon..
én még sajnos mínuszban vagyok, szal nyugi. A tőzsdén van veszteséges trade is bőven, csak az arányokat kell jó managementtel kezelni. Én az elején buktam a tőkém 33%át, most egyelőre már csak -10nél járok, de legalabb trend indult! Szal a lényeg, hogy örüljünk az ingyen tanulásnak is! Ráadásul még bőven fordulhat 23k-ig!
az a vicces, hogy az ember azt gondolná, egyszer majd el kell adni azt a sokmindent amit vettek.. de ahogy nézem kényszer nincs rá... ingyééé van... nekem kezd az a meglátásom lenni, hogy ha itt esés lesz, akkor az már nem korrekció lesz, minth ahogy azt sokan várják... hanem a végleges pince...
hát egyelőre még longtrend van.. ergo ahogy nézem az is az erősebb irány.. vicc az egész.. szerintem nem így néz ki egy "esőnap"... ez még mindig a shortcopatás...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?