úgy vélem, mindenki biztos abban, hogy pénteken eredményes napot zárnak, és szép emelkedés lesz. meg kell egyezniük, hiszen nincs más út. kérdés, a befektetők számára elégséges lesz-e az eredmény hosszabb távon.
úgy vélem, mindenki biztos abban, hogy pénteken eredményes napot zárnak, és szép emelkedés lesz. meg kell egyezniük, hiszen nincs más út. kérdés, a befektetők számára elégséges lesz-e az eredmény hosszabb távon.
Ne is mondd az árjegyzőt, konkrétan leveleztem is az erstésekkel olyan eset miatt, amikor ha lett volna árjegyző eladom 10% pluszban, aztán emailre nem reagáltak, majd telefon után visszaállították, de addigra már bukóban kellett dobnom. Persze keresni is lehet az ilyen anomáliákon ha résen van az ember.
Konkrétan egyszer egy olaj shortom 80%-on nyitott,és akkor sem volt felfügg.Jegyző eltűnésével már találkoztam,persze mindig a legrosszabbkor képesek eltűnni.
A bétes hír szerint a bázisár módosítása miatt volt a felfügg,amit szintén nem értek.
Na mindegy,azért köszi az infot.))
Hát én pedig többször csücsültem már felfüggesztett certiben, ami messze volt a korláttól. Pontosan nem tudom, nem olvastam mikor függesztenek mikor nem, de 50% rémlett, és most a MOL-nál is 50%-on állt le.
Az ember mindig utólag okos. Tegnap délután valaki elkezdte zsákolni a MOL short certifikátot. 2300 dbos pakkokban vette folyamatosan. Certikben szokatlan az ekkora forgalom, el is gondolkodtam hogy ez vagy tud valamit, de nem mertem társulni. Most fel van függesztve +50% :)
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?