Ha lefelé is mutat az irány, pénteken és a mai napon több mint 6%-ot csökkent a BUX, valami korrekciónak legrosszabb esetben is nap elején kell jönnie...
..igen teljesen mindegy...
..tőlünk egyszerűen távoznak a nagy alapok...kivonják a pénzt...s ez a mi kormányunk gazdaságpolitikájának köszönhető....
...ragd össze magadban...hogy ezek milyen jövőt igérenek...és belátod...itt venni semmit sem érdemes...max csak spekire....most ezt öntik vissza...és lejjebb fogják visszszedni....
Ráadásul múlt szerdán is alulteljesítettünk, mikor máshol még száguldottak a piacok. Csütörtökön oda jutottunk ahol kedden voltunk, pénteken már ismételten zuhantunk.
Tehát mi a többi tözsdével ellentétben a múlt heti szintjeink alatt vagyunk már...
...ma azért támaszok törtek...minden bluban...hatiban nem véletlenül hagyták meg a kt.-t....
..még pár száz pont esés benne van a buxban...de végül is a mai 900 p. is szép...
...még mindig nyugodtaban viszek át shortot, mint longot...
Nem értelek? A pénteki teljesítményünket figyelembe véve, egy alapvetően pozitív környezetben, miért kellene 8%-ot esnünk? Ne a németeket, vagy olaszokat vedd alapul, hanem a környező eu övezeten kivüli piacok teljesítményét!
Érthetetlen miért vagyunk ennyire lent. A lengyelek akik tegnap zárva voltak például már pluszban vannak. Pénteken alulteljesítettük a régiót, most ismételten alul teljesítjük a környező tözsdéket. Én óvatosan lehet, hogy felveszek egy longot...
..a hambisok mintha amnéziában szenvednének...
..már túl is tették magukat a tegnapi zuhnáson...erre daxnak is kinyílt a csipája...
..minket azért ma lent tartnak....ne hogy kimaradjunk a jóból...
..?...holnap ha kint tovább tart az öröm...mi megyünk e a piaccal...
...záróban így talán visszazárok valamennyit...
emlékezetem szerint - csak olvastam - egészen minimális db otp rv miatt van az egész, mármint a piaci stop tiltása.
egy biztos, ha a nemzetközi hangulat nem javul, akkor megint megnyílnak a mélységek.
..és mi lenett volna, ha otp-ben nem tiltják le a piaci stoppot....rengeteg long ömlött volna a piacra....
..de így is 3200 alá ment...mára ez elég is...most visszatesztelheti. a 270-es letörést..melyből a 3k. kell célba vennie...ott dől el a hosszabtávú sorsa...de a buxnak is...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?