Jó lenne, ha oda elmenne, és minél gyorsabban... érdekes, hogy portugálokat nem vették még elő, már túl kicsik egy olaszországhoz képest.. ott pedig a a BCP már 0,14€-ért megkapható...annak aki meri...
..hatinál a 17200-es támasz elesni látszik...ill. már el is esett...nem hinném hogy fölé zárna innen...
...így cél a 16k alatti rés betöltése...ott megnyugodhat....
...ott fogom én is behúzni ezt a nehézkes short nyerét....
...görög népszavazás decemberben...addig a longoknak szerintem lőttek...beárazza a piac az elutasítását és a végleges csődöt...
..nem sok jót várok...a tőzsdei fedezetem el is kezdtem átváltani euróra..és dollárra...
...mert a forint ki van szolgáltatva...és még le sem minősítettek minket....
Törölt felhasználó2011. 11. 02. 10:19
Én zártam mindent és kivárok. Délután csak kiderül merre..
..otp-n kívül gyenge forgalom....ez kevés lesz egy kiadós eséshez...
...minden esetre amit nyitóban beleadtam...azt ma zárom...többi shortom..kivárás...
Szép hetet!
Sajnos így szokott ez lenni, akkor vannak az ilyen hosszú hétvégék, amikor a világban történik valami. Látom, a görögök tivábbra is kitartanak a népszavazás mellett, így csak a két napos esés tompítása a futik jelenlegi állapota. Nincs itt nyugalom, lesz néhány igen volatilis napunk.
..a tegnapi esésre lehetnek is...de majd el pirosodnak, ha a dax-ot tovább adják...mert a görögök hülyére veszik őket...nem hiába lesz népszavazás...a teljes hitelt nem akarják visszafizetni...nekik megéri...és el is érik majd....
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?