..szia...
..most kicsit a vállakozásommal is foglakoznom kell...egy új céget akarok beindítani...így van tennivalóm...
...azért most már megint van időm újra napizni, aminek a segítségével...újra nyerőbe álltam...és a nagy short packom is szépen hoz..de azt még nem zárom...kivéve ha csak nem jön megint egy hurrá optmizmus a piacokon....
....leminősítés....
....szerintem az s&p odavág nekünk...de ez au imf látogatás eredményétől is függ...ha elfogadjuk a feltételeiket...megkímélnek minket...ha nem...bele gondolni is rossz...
...akkor a forint mélyrepülésbe kezd...
...bár bevallom nekem ez jól jönne, mivel átváltottam a forint fedezetemet euróra...
...de nem szeretném ha a 320-t törné...mert akkor az nagyon rossz lenne sok embernek...
..otp-t szerintem 3000-t fogja tesztelni...nem véletlenül adják...mol is támaszon, ma abban komolyabb eladói nyomás érződött...
...telekom ha kamatemelés lesz...akkor könnyen megy majd 500 alá...
..richtert ha tényleg rossz lesz a gyors...visszateszik 35 alá...ezek együtt pedig a bux-ot 16k alá vihetik...na ekkor már elgondolkodnék egy záráson...de hosszabb távra semmi optimzmust nem látok....így valószínű egy felkör után megint short....
...csúszunk a lejtőn....
Holnap kulcsfontosságú napnak nézünk elébe.. vajon tartanak -e a támaszok... OTP meglátogathatja a rést 3040-nél... bár előtte még vannak akadályok...
MOL 15800.... szintén védvonalra tették..
MTEL, Richter meg a töltelék, de az lenne a jó, ha ezek is támogatnák az esést...
Ma szép volt a piac, egy ideig csak az E-star volt zöld...
forgalom is beindulhatna azért a lefelé menetben, de azt se bánom, ha csak 15000-nél kezdik eldolbálni eszeveszetten a papírokat..
Így nem a hírtelen halál végez velünk, hanem csak lassann kínlódva kopik fel az állunk.
....
otp-t sokás szerint eröltetik fel-fel.
azért remélem nem hűzza ki a napot 150 környékén.
a múlt hét közepén érkezetek a hitelminősítőktől... Lassan várhatjuk az ítéletet...
Mostanra kicsit változott bennem a kép... szerintem nem rontanak rajtunk, maradunk BBBnegatív státuszban...
a románok vannak nálunk lejjebb és a lettek... nálunk azért még nem kell egy újabb IMF hitel...
Törölt felhasználó2011. 11. 07. 09:46
MÍit gondoltok meddig nem lesz ?
Vagy lehet hogy már így is hagyják?
:(((
Az OTP esetén málé voltam és csak egy mini pakkal csináltam az azonnali piacon egy fordított day trade ügyletet eladtam 3310-en visszavettem 3210-en. Ha annyival csinálom mint múlt hét pénteken akkor tisztességeset kereshettem volna, így csak egy fagyira való jött össze.
Fölvettem ismételten egy spekulatív longot BUX-ban...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?