a tegnap zárás előtt indított shortjaim visszavettem, és megint long. amíg tart az eufória, addig csak long, bár ez a 18k-s szint legutóbb is kemény falatnak bizonyult.
szép napot!
Eros, látom, valakinek nagyon nem tetszik a Te sejtésed :)
Kedves Minősítő(k), Eros névvel vállalja a véleményét, de te/ti csak minuszoltok és hol vannak az érvek? Szívesen olvasnám!
..én holnapra várnám, hogy végre felébredjenek már...és beadják már végre ezt az eszetlen emelkedést...
...nálunk ma is forgalom nélküli mozgások vannak...ez semmire sem jó...
..bár most tolom megint a shortot...de kockázatos...
Reggelt!
én nyitóban megnéztem, hogy venni kéne, természetesen nem nyúltam hozzá, de beálltam adni 85-90 ig. Hát nem jött fel 78 volt a legdrágában elkelt db. :(
De annak örülök hogy legalább látom mit kéne, mégha nem is megy minden tökéletesn.
most már kivárok. 1 után megnézem mi a pálya.
Én adtam ma OTP-t. Holnap lesz a döntés, eddig arra mentek a piacok. Én arra számítok, hogy most óvatosabbá válnak és realizálgatnak a csúcs előtt, így ma lecsorgunk.
..réssel le természetesen...de utána bármi lehet...
..dax visszamehet könnyen 6k alá...mert halványulhat az eu.csúcs holnapi döntése miatt a piaci optimizmus...
..jó reggelt...
...ha csak be nem tölti ma a tegnapi rést...de semmit nem mondok inkább...mert érthetetlen a bux optimizmusa, már 3 hete...
...az irány úgy is az lesz, amit a nagy speki alapok akarnak...
...egy biztos...longban csak molt-veszek...ha kitörne...
Bár nem kérdeztél :) , de megosztom, hogy nekem több számlám van, a hosszabb távra vett papírok pl. tbsz-en vannak, és csak 1-en van real time előfizu, onnan úgyis látom mi újság, és kereskedhetek bármelyiken.
Praktikusan 2 számláról érdemes nyomni, hogy a vétellel le likvidáld az esetleges shortot...
Mivel Erosnál ez történt, vagy egy számláról hatizik csak, vagy most így jött ki a lépés.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?