...szerencsére csak egy részét...de ezt még nem akartam....
..ma volt sok kényszerlikvidálás...ezért lett a záró ilyen szép....megérte volna rádobni...és holnap visszavenni....
...mert az áll. packom addig tartom, amíg mol és otp..ezen a szinten át nem lép...és pr. bux..18k alatt van...
...3 hét menet után...tele résekkel felfelé...korrekció nélkül...ilyen szituban....ilyen ft. árfolyam és gazdasági kilátások mellett...a leminősítés kapulyában....
...azt hiszem senki sem gondolja komolyan, hogy még csak fölfelé vezet az út.....nem tudom meddig tart még ez az amítás....de jó vége nem lesz....
..usa is nagyon gappol..lassan a leminősítés előtti szintre mennek...csupén csak azért, mert pár hónapra elkerülték őket a sötét felhők, az adósságplafon megemelése miatt....
..lehet , hogy ezt a short bukót be kell majd húznom...és longba kell lépnem..de ha fordul a piac...résen leszek...és megborítom azonnal....nem ám fokozatosan...
...k..a mérges vagyok magamra....
..a zárót sietve.. be akartam adni...de a vételre kattintottam...így vettem egy szép nagy packot...ekkora kt. mellett...
...vagy csak jól jártam...holnap elválik...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?