Amikor nem érek rá, akkor 500 pontokat vándorol a hati, bezzeg amikor itt ülök egész nap, akkor nem képes kimozdulni egy 150-es sávból...
Egyik napról a másikra meg 2-300 pontokat lép.
Lassan nem is napközben kell kereskedni, hanem zárástól-nyitásig. :)
..amíg nem volt rögzítve a chf...volt chf-huf certi shortom...de azóta..érdektelen...bár van benne mozgás...de nem sok...érdekesebb lenne eur-huf...de nem éri meg a kockázatot..
Tegnap csak messziröl nézve köpödtem, ma részese lennék a szívásnak amit a szembemenetel okoz.
Nem is értem, hogy dax -0,5% nál hogy a fenébe nincs 5% + ban bux, otp vel az élen.
..ilyen 0 forgalom mellett...van rá esély...illetve...amíg dax is lent van..semmi...
...szánalmas lett a bux...egyszerűen semmi forgalom...minden vegetál...az otp...ami még mozog...de csak azért, mert 1-2 kül. alap...még szabadulna tőle...
..a hazai speki alapok, pedig, ezzel a ker. szisztémával..elűldözik még a kicsiket is...jobban mondva kicsinálják...likvidálják....
"Mindazonáltal külön szót érdemel Magyarország. Konkrét és őszinte leszek: a térségben, az egyedüli ország, amelytől a Standard Chartered Bank eltanácsolja az ügyfeleket, a hozzánk forduló és az általunk felkeresett ázsiai, thai, kínai, indiai, indonéz, valamint európai, főként angol-szász befektetőket. Ezt pedig az egész térségben kivételesnek számító politikai bizonytalansággal magyarázzuk partnereinknek. Bármennyire is világos, hogy hibákat követtek el a bankok, pénzügyi intézmények és persze a politikusok az általános és konkrétan a magyarországi adósságprobléma előidézésével, az elmúlt év magyarországi intézkedései - legutóbb a polgárok devizaadósságainak végtörlesztésére vonatkozó törvénykezés, azt megelőzően a méreteiben, mélységeiben példátlan válságadók kiszabása – egy kimondottan befektető-ellenes környezet kialakulását sejtetik. A nagy szereplők gyengítése magával hozza a kicsikét is és egyáltalán nem látni a folyamat végét.
Alapvetően arról van szó, hogy elemzőink szerint a gazdasági és pénzügyi szereplők elbizonytalanítása praktikusan nemcsak a külföldi, hanem a belföldi tőke ki-illetőleg visszavonulását fogja eredményezni. Mindez olyankor akadályozza a gazdasági növekedést, amikor az adósságcsökkentés kívánatos céljai mentén a döntéshozóknak eleve csökkenteniük kell a hazai, a belső fogyasztást. A bankszektoron keresztül az egész gazdaságot büntetik Magyarországon – ez a véleményünk."
Még messze a reggel, de tippem szerint jó lesz a tegnap záró előtt adott hatim már nyitóban.... aztán meglátom mit teszek , mert holnapra is zsúfoltnak ígérkezik a programom....záróra még majdnem összehozak egy napi aljat.
..sajnos a brokik nagy résza...vagy mind...elég sunnyi disznó...csak a saját zsebüket nézik...
...az enyém is megpróbált már pászor behúzni...meg lehúzni...főleg hati shortnál...de helyre tettem..azóta kezesbárány.....
...de ritkán kell a segítsége...csak átkötéseknél...és hati short zárásoknál...
..kint azért szépen lefordultak ..
...nem hiába mondtam...ezekben az időkben...longot átvinni másnapra...életveszély....
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?