Jó reggelt!
Legalább így a résnélküli indítás talán ösztönzi a brokikat a kereskedési időben kereskedésre. Remélem. Dax gyorsan felpattant ameddig lehetett. Ha a következő pont a tegnapi alj alatt lesz, akkor zujanós napnunk lesz. Ha nem akkor tényleg maradhat a tegnapi langyosvíz.
A ft szerintem inkább hétfőn lesz érdekes.Szerencsés, hogy most hétvégére esik, nem úgy mint amikor legutóbb be kellett avatkozni a jegybanknak mert máshol kereskedtek, míg itthon háborúztunk.
..jó reggelt...
...ma korán elutazom egy kis hétvégi pihire..így csak részlegesen követem majd a dolgokat...
...tegnap az 50-es mozgóig estünk...ma ez kitarthat, ha nem lesz erősebb eladói nyomás...
...forgalom nélküli oldalazásra számítok, kis elmozdulással...
...a nyitó kis +-ban valószínű...onan, dax-ot követve lehet elmozdulás....
..forint maradt 300 fölött... link
...további szép napot...
Azért a szokásos napi min röl napi maxon zárunk optimizmus már usa ban sem sikerült. Viszont dax lent maradt a mocsár szinten.
Reggel meglátjuk hogy mi a folytatás.
És akkor kiderül ki mit reagált reálisan , vagy irreálisan. Mindegy merre megyünk, csak legyen vola, ne úgy legyen mint ma volt.
Jó éjszakát!
..minden esetre..én még holnap esésre számítok...ma megvolt az előszele...
..arra a pár napra..az eu most elszakad usától...így a dax sem fog holnap emiatt emelkedni...
..dax futi nem bír 5800 fölé menni...ázsia is esést áraz...csak usa hepajkodik....
...ha pedig forint /euro 300 fölött ragad...akkor otp-t nem kímélik majd...
...de ez enm lesz meglepő..mivel mindenki 320-as eurót emleget...és londonban ezt már borítékolták....
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?