Legyen szerencsénk. Ahhoz képest hogy amik szarrá vannak adósodva,mennek mint a rakéta! Egyveleg, hiányoznak a reggeli elemzés linkjeid,tessék pőtolni! ))
..én is..mert péntek óta zárogattam, de ma záróban visszanyitottam őket...nincs már itt vételi erő...duplacsúcsra futotta csak...kell egy egészsége korrekció végre...legalább 23600-ig....
nem tudom ki mit írt itt le.. mindamellett még mindig jobb lenne így hibásnak lenni, mint 30 évesen még konzolos játékokra recskázni, mint egy visszamaradott alsótagozatos...
ez igaz.. de valahogy úgy érzem nagyon mesterkednek itt hogy bevágják csúnyán 6300 alá egy óvatlan pillanatban... és akkor simán lenézhet 6100-s szintekre a napokban.. mivel usanal is lehetéges egy pár napos kis esés, mielőtt továbbmenne.. ha eddig nem tudott menni felfelé, miközben azok mentek, hát pont nem tartom valószínűnek, hogy egy esetleges usa minuszolásnál lódul meg z otp felfelé...
annak ellenére utána visszaemelkedhet és megindulhat 6800-ra ha kint is felfelé mennek tovább, de a korábbi kitörési formáció akkor is érvénytelenítődik..
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?