háát nekem ma a sort is jól hozott, 950-ről 800ra, ez nem igazán tűnik gondnak.
A bull dolog meg szerintem kissé korai, egyenlőre csak kóstolgatjuk a frissen áttört ellenállásokat, nem érzem fixnek, hogy ezek már egyből támaszokká váltak volna.
Törölt felhasználó2011. 04. 07. 18:32
amcsiknál nem úgy van, h ma kell dönteni hogy megemelik-e a költségvetési hiány plafont, különben befagyasztják a kifizetéseket? mert ahhoz képest igen erölködnek...
szerintem kint nem.. ha más nem éjjel fognak esni. persze nagy zuhit nem várok...
otit jól felkötötték.. volt shortom 6290-ről kettő is.. az egyik zártam 6222 körül a másikat meghagytam a végére, hogy az automata zárja.. számítottam rá, hogy zráóban még ráadnak, meg hogy eleve nem pattan vissza ennyire.. de hát az 0-s lett a végén...
aztán még azt mondják, hogy kib.szott banda.
Szerintem shortos beetetés lehetett. Nem baj az:DD
Hagy lökjenek még rá 50-100 kontit.
Shortos a legjobb vevő, nem?:D
..most látszik,hogy erőltett a felhúzás, mert hagyhatták volna beesni..és lent összeszednék, ha tényleg vevők..és nem speka az egész...
..mint ha Orbán Kolompár azt mondta volna...7k otp kell, mire el akarják adni a mg.ny.p. packot....
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?