Fibo 50 törte fel(5950)(leszorító is ide esett ezért a nagy sc felfelé) fibo 61,8 7350 környéke ezek a 7400-4450-es korrekciós szintjei itt befejeződnek a zárások! Kicsi fölé lövés szinte mindig van, de alapjában ezek megállók!
Ne haragudjatok, de nem emlékezem pontosan. Ma lesz valami bejelentés a kormány részéről valamilyen hiányszámokról? Vagy valami másról? Mint ha tegnap olvastam valahol? Köszönöm előre is a segítséget! Ha tudtok róla valamit, kérlek az időpontot is írjátok meg!
akkor most totális medvepiac van????
Mert az érdekes lenne:)
Ezt Te kérdezted!
- miért lenne medve?!
Érdekes, hogy Te nem nagyon szoktad alátámasztani az észrevételeid inkább csak beszólsz másoknak, hogy Te vagy a mumus a longoddal! rakj fel inkább elemzést számokat stb akkor mások is el fogják hinni amit mondasz!
Én próbállak igazolni, de Te meg kifordítasz!
Inkább el se olvasd mit írok!
Másnak azért hátha segít egy kicsit!
ki fáraszt kit???
2 hsz-előbb lett beírva ember:
"5320-ra ha lemegy akkor totális bull törés és új alj lesz! Tehát nem kell, az a része már megvolt!:)"
Vagy rosszul értelmeztem valamit?
Egyébként én teszem is. Nem tudom, miről beszélsz?
Törölt felhasználó2011. 04. 07. 09:46
Alex! Milyen medvepiac? Ne fárassz már itt mindenkit! Az irányodat támasztom alá, hogy """értse""" mindenki miért fel, ha már Te nem teszed! Az kevés sokszor, hogy "úgy is megy fel"!
Inkább élvezd, hogy bull van!
Vadász felrakta, meg Cimbi is! Nem!
Én csak ajánlani tudom, de elmenni nem tudok! Dolgoznom kell akkor sajnos, de ha időm lesz rá elmegyek!
Nem mondtam, hogy kötelező! Mindeni döntse el mi mennyit ér neki! Emelkedés és zuhanást is jobban megfogja érteni és megtudja majd egyszer magyarázni amit állít!
biztosan igazad van. Nem ismerem. Mert ha a buxot elemzem, nem nézem sem az S&P-t sem a dow-t. talán lehelletnyit a dax-ot, de azt sem igazán, mivel külön életet él a mi kis piacunk. Az pedig, hogy az indexek nem követik a devizákat, nem törvényszerű. Egyébként sem érdekel, az menjen, ami nekem van. Úgyhogy igazad van, nem ismerem, csak azt, hogy 5320-ra le kell mennie az oti-na. És a hangsúly a kell-en van!
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?