off
tisztelem a véleményed, de azt nem értem, miért akarsz kereskedni, ha valójában nehezen vállalsz bármilyen kockázatot? olvastam régen, hogy buktál tetemeset, ezért lettél óvatos. rendben, de ha itt akarsz akár egyetlen forintot is keresni, azért valamennyi kockázatot vállalnod kell.
on
Egyre silányabb ez a BUX. CIG meg ORC is lesz benne TVK helyett :(
Creatures index :)))
Törölt felhasználó2011. 03. 16. 09:42
hááát azért otiból gyorsan kikapták a 22k eladót... nem pánikos tünet eddig (sajna nem jött le 370-ig illetve csak 300db -ot kaptam 376-on, a teljes tétel 365-ön teljesült volna) no, most már én is longan vagyok :D
Én pl nagyobb résre számítottam ezért biztos, hogy longoltam volna mert általában 500-600 pontos réseket nem hagy! Ha még kicsit is de biztos hozott volna!
Neked lett volna igazad az sem lett volna baj 3-4száz réssel fel, mert az tuti short lett volna a shortjaim mellé!
Szóval bárcsak lett volna igazad!:)
OTP részvényesek ide!
(#627905) Tegnap, 10:10
Ünnepnap van! Arról nem is beszélve, hogy a pénztárak óriási rvpakkjainak stopjai sorra aktiválódhatnak!
Sarpac
rettenetesen nehéz a béten kereskedni idén, nekem eddig idén minusz 30.000, de épp azon gondolkodok h ennek semmi értelme, jön majd a magánnyugdíjas buli, szóval nem keseregni akarok mert a tőzsdét illetőleg nincs miért összeségében, de azt lesni ami a béten megy sztem idén felesleges, nem éri meg.
Szerintem az az érdeke a shortsoknak, hogy minél magasabbról shortoljanak, mivel a BÉT illikvid így meg sem lep ez a nyitó, hisz nagyon könnyű felrakni!:)
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?