pánikban történő vásárlásra senkit ne buzdíts! lehet persze ilyenkor is vásárolni, csak nem mindegy a pánik mely szakaszában és milyen időtávra!
azért kíváncsi leszek a holnapi nyitásra. nem lesz hatástalan ránk ez a két pihenőnap, de előfordulhat, nem esünk durvát. a fed esti döntése még adhat némi irányt a következő napokra.
pénteken - béna voltam - nem zártam délután a shortjaimat, amiért akkor pipa voltam. reggel kiderül, keresek-e rajta...
sírás?? Nagymester:DD
Mi miatt tenném?
7000-es oti longom jó lesz, neked is előbb-utóbb plusszos lesz a 6000-es dax shortod:PP
Ja és nekem is van még 1450-ről otim. Az is full áttéttel van:D
van valami olyan mondás: pánikban kell vásárolni (lehet alapja) most xar a helyzet, de újra kell építeni Japán ledózerolt részét, az pedig munkahelyeket ad, a munkahely fizetést, a bank pedig hiteltaz újjáépítéshez.... én valahogy így látom...de a fundamentális elemzés nem az én asztalom.
A bux nyilván beszakad, mert pánik van, de igazából Japánhoz nincs sok közünk, ezzel most csak a yen hitelesek nyertek....
hát japánt nem 3 nap alatt fogják újjáépíteni, és a termelés kiesés csúnyán be fog gyűrűzni hosszú hónapokig, azért nem egy-két usa és európai cég függ japán beszállítóktól.. azokkal most mi lesz?!... lehet a tőzsdén kisimulnak ugyan a hullámok pár nap múlva, de egyre másra dobálhatják be az rv-ket a nagyobb alapok és vállalatok ha sürgősen kp-ra van szükségük.. és hát most gigantikus vagyon vesztés történt ugye....
mi ez a sírás? Pár hozzászólással lejjeb még a longjaiddal vigyorogtál.. LOL vagy bazze... jah? egyébként már mondtam anno, a tetőről is van dow jani shortom...
15:00
- Földrengés Japánban: Senki nem ússza meg? Pánik és rettegés a világ tő... (hvg.hu - ecoline)
Tovább zuhannak a nyugat-európai tőzsdék, s egyelőre esnek az amerikai határidős indexek is a Japánnal kapcsolatos félelmek miatt. A felkelő nap országából továbbra is aggasztó hírek érkeznek, különösen a megsé...
Na megint megy az okítás, hogy minek KELL történnie... Meglátjuk... rulett eddig bejött, de kétélű ez a fegyver...most azt várod, hogy más is mesélje el, mit csinált a hosszú hétvége alatt?:)
Rendben: Rokonlátogatás, permetezés, munka-munka, még több munka. Most megyek én is sétálok egyet itt a parkban. Nem Kassa, de legalább itthon vagyok...
majd este lehet én is benézek...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?