ne marakodjatok, a bux saját utat jár, ez látható volt ma is. Amik meg egyelőre (nekem sajnos) megint egy alacsonyabb csúccsal fordultak, ha ma nem megyünk a csúcs fölé, holnap szegény buxikát még ugyanúgy beadhatják.
na mi van?! Usaban elfogyott az üzemanyag?! :) Szemmel láthatóan a kutyának sem kell részvény snp 1323 felett.. :PP forgalom 0... csak az ügyeletes fel le rohangáló veszi meg adja... egy kis felhúzás után, állhat is shortba és jöhet szépen vissza a pinyóba holnap...
Azért mert a lovon fordítva ülsz, nem kell mindent próbálni megmagyarázni:))
Volt itt ma is egy okostojás, aki elmagyarázott mindent, miért is kell esni, valahogy mégsem az történt. Na ezt magyarázd meg!
Azért szeretem a cinikus hozzászolókat, hogy nem muszáj kereskedni, várni a megfelelő pillanatokat, meg az utólag megmondókat, meg a másokat fikázókat...
Jelenleg a kinti rally azért van, mert 70 centet esett az olaj, és a Bank of America LEHET, TALÁN osztalékot emel.
Mellette ott van az összes szar ami eddik történt a héten. Kiváncsi vagyok most már a végére.
Egy mai nap után aki ezt a rallyt megjósolta, az kamuzik vagy kuruzsló.
Férfiasan bevallom, hogy engem most ezzel kurvára megszopattak az amcsik
Mind shortos mind longos szop@tas ez.. Sokan kistoppolódnak ebben az ide-oda rángatasban, aztan majd nem tesznek stopot, és jön majd egy intenzív elmozdulás vagy fel vagy le, sok beragadttal.
Odakint USA mit csinál mert valami borzalmas amit csinálnak ezen a szinten ilyen vola mire? Nem hiszem, hogy a nagyoknak az az érdeke, hogy minél drágábban vegyék vissza a pakkokat. Miért nem hagyják a korrekciót egy normális mederben végigfutni?
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?