Szerintem a kínai kereskedelmi mérleg az amcsi mérleget is haza fogja vágni. Marad a munkanélküli adat, ami népi megfigyelések alapján sosem volt kétszer meglepi jó.
Ma eleshet az 1300 szerintem, ha a szelek felénk fújnak.
Idézet a buxelliot és sok minden más oldalról 10.55kor
"Ha minden igaz talán még egy kevés fel majd le egy újabb mélypontra majd fel mostaninál egy kicsit magasabbra. Utána DÉLNEK jó sokat."
akkor hajrá!
A DAX-nak most már 7100 alatt kellene maradnia. Nem tudom, hogy milyen időtávon kell lent maradnia a szint alatt, de innen már csak a Jóisten szedheti fel.
Hullámosok esetleg valami meglátás?
A múltheti gigameglepi munkaerőpiaci adat után nem hiszem, hogy a mai megint giga meglepi lenne.
OFF
Észrevettétek, hogy az amerikai elemzők sosem találják el az előrejelzéseikkel a makro adatokat? Mindig giga meglepi, vagy giga fos az adat. Egy közeli adatot sem láttam itt az utóbbi pár évben.
Köszi a linket. Végre a hozzáillő stílusban folyik a társalgás. Érsekes lesz a folytatás,shortot már nem mernék most bővíteni. Sp500 nak az 1300 gigatámasz,atombomba kellene hogy átvigye.
Nem látok más valid lehetőséget a számozásra. a "kis arany w" 3-as szerkezetű korrektív hullám volt. Az egyetlen pont, ahonnan tovább indulhatott volna a korrekció befejeztével egy lefelé tartó impulzus, az a "kis arany x", de az sehogy sem jön ki jó korrekció befejezésnek a nagy W mélyponttól.
Viszont a hétfő kedd atomdurva szivatás lesz. Ha a rajz szerinti verzió teljesül, akkor tényleg lesz egy szép gapünk szerdán. Ehhez annyi kel csak, h az snp felfelé lépjen ki a 3szögből (ami általában az utolsó mozgás előtti, és legtöbbször trendfolytató alakzat), tehát abszolút reálisnak gondolom a lehetőséget.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?