itt arról van szó, hogy: az ember elkezd hatizni én eddig csak nyertem sortal piciket, elkezd agyalni hú bakker megy ez nekem, akkor ne tíz kontival hanem 30 v 50-nel na és itt egyszer majd benyújtják a számlát mindenért, sztem a hati ilyen játék és ezt akartam elkerülni azzal h visszaadtam amit adott.
Elfogadom h ezt sokan nem értik v nem így gondolják, én viszont tistában vagyok a gyengéimmel és ezért hoztam ezt a döntést.
A demónál nincs kockázat viszont rílben, valós kereskedést imitálsz (ezért demó :))
Lehet h rávezet olyan dolgokra pl. hogy 90-es rsi-nél nem zárunk shortot...
No mindegy, ahogy gondolod, a Te lóvéd! :)
A legfontosabb pozíció nyitás előtt.
Legyen célod, legyen stopod , legyen elképzelésed, mit teszel ha így vagy úgy történnek a dolgok.
Pl: Nálam, vétel volt 22850 nél. Stopp 22820. Cél 23180.
Ha eléri a 23000 et profitvédő stop 22900 ra, es ha a fene fenét eszik ,akkor is ez a stratégia.
nem a csúcson száltam ki sztem, csak most 125 pontal lejebb van a hati, de itt mint írtam nem erről van szó, várjuk meg azzal a jövő hetet h a csúcs közelében zártam-e?
itt arról van szó, hogy: az ember elkezd hatizni én eddig csak nyertem sortal piciket, elkezd agyalni hú bakker megy ez nekem, akkor ne tíz kontival hanem 30 v 50-nel na és itt egyszer majd benyújtják a számlát mindenért, sztem a hati ilyen játék és ezt akartam elkerülni azzal h visszaadtam amit adott.
Elfogadom h ezt sokan nem értik v nem így gondolják, én viszont tistában vagyok a gyengéimmel és ezért hoztam ezt a döntést.
oké igyekszem megfogadni, amiket írtok, kipróbáltam a hatit nullában, ez olyan mintha demóztam volna:) például v player: felszálltam a gépre rájöttem h félek és visszafizettem a nyereséget h hadd térhesek vissza éppségben a földre:)
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?