Az utolsó nap utolsó részét leszámítva fütyi volt a forgalom eléggé.Van egy olyan érzésem ,hogy az ügyfelek pénzén kiszálltak amennyira tudtak, és most jöhet ami szokott lenni a nagyok jó irányba a kicsik rossz irányba.
Azt rontod el, hogy kikapcsolod az MT4-et.
Korábban én is ilyen problémával küszködtem, és felvilágosítottak, hogy a csúszóstop csak kliens oldal vezérli, így futó MT4 kell hozz.
joe99: Ez OK, csak én automatikusan csökkenő csúszót szeretnék. Tehát pl 20 pontra a célártól, még 10 pont, ha a 20 pont felére csökken akkor a csúszó is megfeleződik, ha a 20 a tizedére csökken a csúszó is.
Azóta végiggondoltam és vsz azért nem lehet, mert van egy minimum csúszó érték, amit már nem lehet csökkenteni.
Sajnálom, de nem, elképesztő mennyiségű munkám van a háttérben mögötte. Ha hónapokon át az általam elvárt szintű profitot is termelni fogom tudni vele (ez a célom, nem az értékesítés), ígéretet tettem, hogy lehetővé teszem egy szűk kör számára, hogy segítsen profitot termelni. De ez 2011 Q2/Q3 leghamarabb és jelenleg feltételes mód.
Viszont rengeteg kész megoldást is megnéztem, amelyek egynémelyke ihletet adott egy-két dologban. Egy nagyon jó és ingyenes professzionálisan megírt kereskedési rendszer itt található:
Szia,
ha nem titok, elmondod a céget, amit jónak ítéltél forexre?
Akár emilben is, ha gondolod.
Előre is köszi, mert még én sem igazán döntöttem el, kit is válasszak.
én nem tudok ilyen egy két-kontival dumber, most cazért üljek itt ha irányt találok is semmit nem hoz, sztem hatit tíz konti alatt nem érdemes v hagyni kell, mint ahogy én tervezem, bár lehet holnap dühből rányitok (nem ám, legalábbis remélem nem:))
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?