azt nem értem, mire alapozzátok, hogy egyáltalán visszamegyünk oda???
Persze, könnyen meglehet, de mi van, ha mégsem????
Longot könnyebb kiülni, azt is csak akkor, ha nincs áttét. Életveszély, amit műveltek.....
SZVSZ:D
Sajnállak. Én az utolsó pillanatban zártam tegnap, így megúsztam 70 pont bukóval. Ott kellett volna fordítanom a pozit, de nem tettem sajnos. Most kivárok, de korrekcióban a felfelét keresgélem majd.
jogosak az észrevételeit, kétségtelenül most long van, long, de kockázatos long, h tud így minden tulajdonképpen megváltozni, tegnap délelőtt még kicsi nyerőben zárhattam volna a hatit, ma tehát 24 óra múlva minusz 60.500 ft-tal zártam.
Szerintem vigyázzatok a shortokkal. A tegnapi munkaerőpiaci meglepi után már én is kezdem elhinni hogy elkezdődött valami növekedés a világban. Az aranyat sem véletlen ütik, a pénzek jönnek vissza a menedeékhelyről, akár be is bullozódhat még néhány hónapra a világ.
Magyarországra meg duplán igaz a történet. Negativ a szentiment, mindenhol alulsúlyozottak vagyunk, OTP-t szétshortolták és valahogy mégis emelkedünk. Mi lesz ha ez megváltozik?
Durva bikafuttatás és a shortosok kivéreztetése. Forintot is meg lehet nézni, utál bennünket az összes befektető mégis relatív erős. Idén nem is leszünk rászorulva külső finanszírozásra a sok nyugdíjlóvé miatt, rövid távon nagyot javulnak a fundamentumaink.
én is figyelek...:)
bakker otit is milyen sunyin viszik fel, szinte forintonkét, én ilyet még nem is láttam pontosan ebben a koreográfiában ami itt kb 24 órája történik a béten, az alattomoságnak, a sunyiságnak, a még véletlenül se nyerjélnek a minta példája, marikaneninek sok mindenben igaza van.
igen én is ezt vallom, igazából pontosan nem is értem mijött rám, én az eddigi hati nyereségem adtam vissza, meg szeretnék próbálni nem hatizni és talán így sikerül, néha be kell húzni a bukót, lelkileg átlendít egy holtponton, úgyéreztem h nekem most erre van szükségem.
hidd el, sajnos nekem sokkal nagyobb veszteségeim voltak, nem raktam stoppot, vártam a csodát.
A money managanent kellene jobban erőltetni. Idén nem határidőztem még, pontosan emiatt, egy kicsit leszívta a számlámat a tőkeáttét.
otp, longom, és matáv longom van. köszönöm jól vagyunk.
Ne add fel, az a baj, én is a longon akartam tavaly keresni, te most a shortot erőltetted, amikor hetekig azzal lehetett keresni, pici fordulat van, ha tovább megyünk fel, akár longba is átmehetünk.
mondjuk amik már nagyon ki vannak feszítve, kíváncsi vagyok ha náluk elindul a korrekció velünk mi lesz, mert ahogy megszokhattuk akár totál szembe is mehetünk velük.
Odakint naposon hetesen havin is!:D
Amúgy érdekes most számolgattam ha egész évre ilyen lesz az átlagforgalom akkor az állam napi szinten 1,5 akár 2mrd adótól is eleshet ami éves szinten 550mrd-ot jelent ha jól számolok..
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?